روزانه بارها و بارها از قفل و كلید برای باز كردن درمنزل،اتومبیل،دفتر كار و ... استفاده می كنیم. از هشت هزار سال قبل كه قفلها و كلیدها در زندگی بشر نقش و سهمی داشتند تا به حال دچار تغییر و تحول بسیار شده اند. "كاوشگر" 3 آذر بررسی كرده است.
آلرژی، واكنش افراطی سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل مختلف است. كسانی كه دچار حساسیت هستند، دارای سیستم ایمنی فوق هوشیار هستند.
آلرژی واكنش افراطی سیستم ایمنی بدن به عوامل مختلف و موادی است كه به طور طبیعی بیضرر است كه بر اثر واكنش سیستم ایمنی بدن به آنها به وجود میآید.
آلرژی، واكنش افراطی سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل مختلف است. كسانی كه دچار حساسیت هستند، دارای سیستم ایمنی فوق هوشیار هستند كه نسبت به مواد ظاهرا بی آزار موجود در محل زندگیشان، واكنشی بیش از حد معمول نشان میدهند.
ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV یا اچ آی وی) ویروسی است كه باعث بیماری سندروم نقص ایمنی اكتسابی (AIDS ، یا ایدز) می شود. اچ آی وی با صدمه زدن به سیستم ایمنی بدن شما باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن در مقابله با بیماریها و سرطان می شود.
بیماری بهجت یك بیماری سیستم ایمنی علیه بدن است. این بیماری در دسته بیماریهای روماتیسمی طبقه بندی میشود.
آلرژی واكنش افراطی سیستم ایمنی بدن به عوامل مختلف و ماده ای است كه به طور طبیعی بی ضرر است.
اگزما یك بیماری مزمن است و بسیاری از داروهای این بیماری در واقع چرخه خارش را طولانیتر و التهاب را بیشتر و سیستم ایمنی بدن را نامتعادل میكنند.
آلرژی زمانی بروز میكند كه سیستم ایمنی در برابر چیزی كه معولا بدون ضرر است، واكنش نشانمیدهد.
آلرژی زمانی بروز میكند كه سیستم ایمنی در برابر چیزی كه معولا بدون ضرر است، واكنش نشانمیدهد.
ویتامین D3 و امگا 3 میتواند به سیستم ایمنی كمك كند تا مغز از پلاكهای آمیلوئیدی كه در بیماری آلزایمر به وجود میآید پاك شود.
قارچ های خوراكی دارای طعم بی نظیر و خواص و فواید زیادی برای سلامتی دارند و یكی از سبزیهایی است كه به تقویت سیستم ایمنی بدن كمك می كند.
بیماری خود ایمنی بیماری است كه توسط سیستم ایمنی بدن گسترش می یابد. زمانی كه این سیستم در حال مبارزه با انواع بیماری هاست گاهی سلول های سالم بدن را به عنوان غریبه وعامل خارجی تشخیص داده و در نتیجه شروع به حمله به آن ها می كند.
در برنامه نبض, یكشنبه دوازدهم دی درباره نقص سیستم ایمنی بدن صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب جناب آقای دكتر یادگاری, متخصص بیماریهای عفونی خواهید شنید.
بیماری ایدز سیستم ایمنی بدن را هدف قرار میدهد و آن را تضعیف می كند. در واقع وقتی ویروس ایدز وارد بدن می شود به سلولهایی كه مسئول دفاع بدن هستند حمله می كند و آنها را از بین می برد.
علت اگزما هنوز به طور قطعی مشخص نیست ولی برخی پزشكان بر این باورند كه یكی از علل بروز این بیماری ناشی از فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی بدن در پاسخ به عوامل ناشناخته و محركهای محیط زیست میباشد.
در بیماری ام اس، سیستم ایمنی بدن به غلاف محافظ (میلین) بافت عصبی حمله كرده و موجب اختلال در ارتباط بین مغز و دیگر مناطق بدن میشود. درنهایت، این بیماری منجر به تخریب و یا آسیب دائمی به اعصاب میشود.
آنافیلاكسی بهدلیل واكنش بیشازحد سیستم ایمنی بدن به یك آلرژن، ایجاد میشود. آلرژن چیزی است كه فرد نسبت به آن آلرژی دارد. آنافیلاكسی میتواند به شوك آنافیلاكسی منجر شود.
بیماری خودایمنی نوعی اختلال است كه در آن سیستم دفاعی بدن به اشتباه به خود بدن حمله میكند. معمولا سیستم ایمنی وظیفهی محافظت از بدن در برابر میكروبهایی مثل باكتریها و ویروسها را برعهده دارد.
كسانی كه دچار حساسیت هستند، دارای دستگاه ایمنی فوق هوشیار هستند كه نسبت به مواد ظاهراً بی ضرر موجود در محل زندگیشان، واكنشی بیش از حد معمول نشان میدهند. (گزارش این برنامه از مطب دكتر علیرضا مهدویانی فوق تخصص آسم و آلرژی)