سواد چیست و به چه كسی با سواد میگویند؟
ملزومات پیشرفت سواد در دنیا چیست.
سواد بیاموزیم از نوع رسانه
افراد، با سواد رسانه ای قادر به كشف پیامهای پیچیدهی موجود در محتوای تلویزیون، رادیو، روزنامهها، مجلات، كتابها، بیلبوردهای تبلیغاتی، اینترنت و سایر رسانههای مستقل خواهند شد. سواد رسانه ای را در "عصر من" بیشتر بشناسیم.
امروز "فصل اول" از رادیو جوان رو با موضوع افزایش درصد باسوادی در گروههای سنی گوناگون و موضوع هفتگی عملكرد چهل ساله نهضت سواد آموزی بشنوید.قبل از انقلاب اسلامی نرخ بی سوادی به ویژه در میان قشر روستایی بسیار بالا بود.
ضعف ساختار آموزشی سالهاست گریبانگیر جوانان و خانوادههایشان شده است. جوانانی كه تنها افتخار و استعدادشان، مدرك قاب گرفته روی دیوار خانه است، نه كاری دارند، نه حقوقی، نه سرمایهای و نه برنامهای برای آینده.
شبكههای اجتماعی میتواند متوجه شود كه نحوهی مشاركت و خرید شما در اجتماع چگونه است و حتی میتواند حدس بزند شما چه چیزی میخورید و به چه غذایی علاقه دارید و چه میپوشید و كجا میروید.
علی اسدی رییس اداره سلامت روان وزارت بهداشت در گفتگو با رادیو جوان، با اشاره به هفته سلامت روان، درباره اقدامات وزارت بهداشت جهت ارتقای بهداشت سلامت روان در محیط های كاری گفت
شنبه 20 بهمن 97 "فصل اول" به موضوع هفتگی دستاوردها و عملكرد 40 ساله نهضت سوادآموزی و میزان سواد در مناطق شهری و روستایی ژرداخت.شما می توانید مشروح این موضوعات را در آرشیو سایت رادیو جوان بشنوید.
امروز "فصل اول" از رادیو جوان رو با موضوع جایگاه ایران در سوادآموزی در مقایسه با جهان و موضوع عملكرد چهل ساله نهضت سواد آموزی بشنوید. ایران در سال 2015 با داشتن نرخ با سوادی 15 ساله و بالاتر، با 86 درصد در رتبه 98 جهان قرار داره.
دوشنبه 22 بهمن 97 "فصل اول" رو با موضوع جایگاه نهضت سوادآموزی در بین قشر محروم و موضوع هفتگی دستاوردها و عملكرد 40 ساله نهضت سوادآموزی بشنوید."فصل اول" رو هر روز هفته ساعت 12.35 از رادیو جوان بشنوید.
معصومه نصیری، كارشناس سواد رسانهای در گفتگو با برنامه كافه رادیو در مورد پخش زنجیروار شایعات و اخبار جعلی ما بدون اینكه بخواهیم جزیی از زنجیره انتشار شایعات می شویم.
یك كارشناس رسانه درباره عملكرد رسانههای معاند گفت: رسانههای استكبارگر باید اطلاعات غلط منتشر كنند. چون اساساً ماهیت آنها اشتباه جوشیده شده است.
گزارشگر رادیو جوان با رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در خصوص تغییرات كتب درسی گفتگو كرد.
كارشناس برنامه "جوان ایرانی سلام" : انتشار گسترده و پیاپی پیام در شبكه ها و فضاهای مجازی مختلف باعث می شود كه گیرنده پیام فكر كند با واقعیت روبه رو است .در پیام هایی كه به صورت فیلم و عكس با یك موضوع ارائه می شود "منطقی" جلوه می كند.
افراد، با سواد رسانه ای قادر به كشف پیامهای پیچیدهی موجود در محتوای تلویزیون، رادیو، روزنامهها، مجلات، كتابها، بیلبوردهای تبلیغاتی، اینترنت و سایر رسانههای مستقل خواهند شد."عصر من" دوازدهم اسفند ماه بررسی كرده است.
آیا ما به این حجم از اطلاعاتی كه از طریق رسانهها دریافت میكنیم نیاز داریم یا خیر؟ شاید نیاز به رژیم رسانهای داریم؟ آیا همهی افراد به رژیم رسانهای نیاز دارند یا خیر؟ رژیم رسانهای چیست و عوامل موثر در داشتن بهترین رژیم رسانهای چیست؟
معرفی كتاب "سواد مالی برای نوجوانان " به قلم دكتر محرم آقازاده.
دكتر امیدعلی مسعودی، در روز یكشنبه 22 خرداد، در بخش میز سواد رسانهای در برنامه كافه رادیو از رادیو جوان بود و درباره پیشرفت تكنولوژی گفتوگو كرد.
یكشنبه 21 بهمن 97 "فصل اول" به موضوع رشد میزان سواد بین زنان و مردان و موضوع هفتگی دستاوردها و عملكرد 40 ساله نهضت سوادآموزی پرداخت.مارا از آرشیو سایت رادیو جوان دنبال كنید."فصل اول" رو هر روز هفته ساعت 12.35 از رادیو جوان بشنوید.
به گزارش روابط عمومی رادیو جوان، آقای عبدالكریم خیامی، دبیر شورای علمی اولین كنفرانس بینالمللی رسانه، در روز دوشنبه 19 اردیبهشت، در بخش میز سواد رسانهای، مهمان برنامه كافه رادیو بود و درباره رسانه، ارتباطات و بحث جدید حكمرانی گفتوگو كرد.
دكتر معصومه نصیری، در بخش میز سواد رسانهای، در برنامه كافه رادیو از رادیو جوان گفت: «ما باید فضای جوانان كشور را واقعی ببینیم و بدانیم كه در این فضا چه چیزی را تعریف كردهایم.»
دكتر نصیری، در بخش میز سواد رسانهای، در برنامه كافه رادیو از رادیو جوان گفت: «خیلی از مواقع، مقصر هكهایی كه شكل میگیرد خود ما هستیم.» در ادامه صحبتهای دكتر نصیری را درباره هك و امنیت سایبری میخوانیم.