پدر و مادرها میتوانند با استفاده از روشهای مختلف به فرزندان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم ASD كمك كنند تا بتوانند بر چالشهایشان غلبه كنند.
یك كارشناس مسائل بین الملل،اظهار كرد: مرزهای اقتدار ایران ،تهران نیست بلكه ما باید در نقاطی چون بیروت، یمن،بندر لاذقیه و ... حضور پیدا كنیم چرا كه اگر آنجا را رها كنیم، دشمنان دم خانه مان را می زنند.
آمار جدید منتشره از مبتلایان به ایدز نشان میدهد كه ابتلا از طریق رابطه جنسی، نسبت به سالهای اولیه شیوع بیماری رشد نگرانكنندهیی داشته است.
بهترین راه این است كه تست HIV حداقل 3 ماه بعد از در معرض خطر قرار گرفتن با HIV، انجام شود. برخی مراكز تشخیصی جهت اطمینان خاطر بیشتر، انجام آزمایش مجدد را در ماه 6 توصیه میكنند.
آلرژی چشمی باعث قرمزی و پف كردن چشم ها می شود. كمپرس سرد می تواند چشم شما را تسكین دهد. اما برای درمان بلند مدت، شما باید عوامل ایجاد كننده آلرژی و علائم آنها را شناسایی كنید.
مصرف زیاد كربوهیدرات تصفیه شده علت ابتلا به بیماری كبد چرب در افراد است
بیماری ایدز سیستم ایمنی بدن را هدف قرار میدهد و آن را تضعیف می كند. در واقع وقتی ویروس ایدز وارد بدن می شود به سلولهایی كه مسئول دفاع بدن هستند حمله می كند و آنها را از بین می برد.
برنامه"كیلومتر88" شبكه جوان شنبه 28بهمن ساعت19 به بررسی رابطه موفقیت و معاشرت صحیح با دیگران اختصاص دارد.
گزیده ای از پرونده ویژه رادیوم، روز 16 مهر گفتگو با اكبر نعمتی در رابطه با عجایب زیست اختاپوس ها، به مناسب روز جهانی اختاپوس.
محسن زنگنه نایب رئیس كمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال 1402 در برنامه «تازه شو» رادیو جوان گفتگو كرد.
یك كارشناس مسائل بین الملل،اظهار كرد: مرزهای اقتدار ایران ،تهران نیست بلكه ما باید در نقاطی چون بیروت، یمن،بندر لاذقیه و ... حضور پیدا كنیم چرا كه اگر آنجا را رها كنیم، دشمنان دم خانه مان را می زنند.
قضاوت نابجا از جمله آسیب های رفتاری است كه روابط انسانی را خدشه دار می كند؛آسیبی كه از كم صبری، منفی نگری و برنتافتن اصل نقد و گفت وگو ریشه می گیرد و متاسفانه نمودها و آثار آن را می توان در مناسبات اجتماعی به وفور یافت.
تلفن همراه و نرم افزارهای كاربردی دقت افراد را بالا می برد یا بالعكس
آیا خوردن لبنیات و بیماری پاركینسون به هم ارتباطی دارن؟
«نجوا» ویژه برنامهای از گروه جوان و اندیشه به مناسبت روز عرفه و روز نیایش است.
انسانهای موفق قبل از هر چیزی در مورد چه كسانی احساس مسئولیت می كنند؟ آیا برای خودشان آنقدر ارزش قائل هستند كه نسبت به خودشان هم مسئول باشند؟یكشنبه این موضوع مورد بحث "كیلومتر 88" را بشنوید.
دوم آذر ماه در برنامه «دایره»به بررسی تاثیرات فضای مجازی در روابط زوجین و جنس مخالف خواهیم پرداخت. دراین برنامه كه با حضور چند تن از شما شنوندگان عزیز و با حضور كارشناس برنامه اجرا خواهد شد آسیب ها و مشكلات در این زمینه بررسی می شود.
یك كارشناس رسانه گفت: بیشتر اوقات رفتارهای سلبریتیها در ایران ضدحاكمیتی پیش میرود. در مقابل، از خیلی توضیح ندادنهای حاكمیت درباره بعضی موضوعات خون دل خوردیم.
چهارشنبه 21 فروردین 98 «فصل اولُ» با موضوع رابطهی رعایت عفاف و حجاب با روابط اجتماعی سالم بشنوید.
هر كاری، وقتی دارد كه اگر پیش از موعد اقدام شود، نتیجهاش ناكامی است و اگر پس از موعد صورت گیرد، ثمرهاش خسارت و باخت است. یكی از حكیمانهترین رفتارها و شناختها و عملها، زمان شناسی است و این كه در چه زمان، چه كاری باید كرد.
انگلبرت كمپفر - سیاح آلمانی - در سفرنامهاش نوشته است كه در دوره صفویه رابطه اقتصادی استانها مثل رابطه اقتصادی كشورها در دوره ما بود یعنی استانها كالاهایشان را به یكدیگر صادر میكردند
پشتكار و ارادهی زیاد در راه رسیدن به هدف است كه فرق میان افراد موفق و افراد شكست خورده را مشخص می كند. افراد موفق پشتكار زیادی در راه رسیدن به هدف دارند.
مهارت ریسك كردن عموماً با ریسك پذیری اشتباه گرفته میشود.در حالی كه ریسك پذیری یك صفت شخصیتی است و مورد توجه روانشناسان و شخصیت شناسان قرار میگیرد.در حالی كه ریسك كردن یك مهارت است كه هر كس میتواند بسته به نیاز خود، در مورد آن مطالعه كند.
چهارشنبه 12 آبان 95 محله من وما رو با موضوع هفتگی انواع رابطه در زندگی مشترك و موضوع روز رابطه های ماندگار بشنوید...
یكشنبه 29 فروردین محله من وما رو با موضوع واقع بینی در رابطه بشنوید.
كفتگوی مازیار رضاخانی كارشناس سینما با چهارسو درخصوص سینما و رابطه آن با اقتصاد
یكشنبه 9 آبان 95 محله من وما رو با موضوع هفتگی انواع رابطه در خانواده و موضوع روز رابطه مصلحتی ( حسابگری و منفعت طلبی) بشنوید...
بررسی رابطه استفاده از گوشی و استراحت كاربر
حقوق شهروندی با میزان و آمار قشر آسیب پذیر جامعه و نوع سیاستگذاریها و تصمیمهای دولتی رابطه مستقیم داره.همچنین نگاه كلان و منتطقی داشتن و به مشكلات و موانع موجود آگاه بودن میتونه رابطه بین دولت و مردم رو قویتر كنه."فصل اول"بررسی میكنه.
رابطه فن آوری و سینما رابطه ای متقابل است، از یك سو فنآوری و پیشرفت آن موجب قدرت عمل و پیشرفت سینما می شود و از سوی دیگر سینما هم آثار بسیاری در زمینه پیشرفت فنآوری در آینده را تولید می كند."عصرمن" 6 شهریور بررسی كرده است.
از كل موارد ابتلای جدید به ویروس HIV، حدود 32 درصد را معتادان تزریقی و 47.1 درصد را ابتلا از طریق رابطه جنسی تشكیل میدهند.
سه شنبه 18 اردیبهشت 97 «فصل اولُ» با موضوع رابطه بین حمایت از كارگر، تولید ملی و كالای ایرانی و موضوع هفتگی حمایت از كارگران بشنوید.
سه شنبه 18 آبان محله من وما رو با موضوع هفتگی اشتغال و زندگی مشترك و موضوع روز رابطه اشتغال و تداوم زندگی مشترك بشنوید...
"رادیو همراه" در 12ام مردادماه به بررسی رابطه گوشی های هوشمند و خود درمانی بیماریهای ساده مانند آبریزش بینی و عطسه و ...خواهد پرداخت.
بحث تعارض منافع در نظامهای سیاسی از مباحث بسیار مهم است و این بحث در نظام بهداشت و درمان اهمیت دوچندان پیدا میكند، در همین رابطه گفتگویی در برنامه رادیویی دادرسانه صورت گرفت.
دكتر اصغرنژاد فرید عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی در رابطه با مسمومیت دانش آموزان، در برنامه "شیفت خلوت": اگر هر كسی از هركجای دنیا كه هیچ مسئولیتی ندارد، بخواهد در چنین موارد اظهار نظر نماید، این اظهار نظر قطعا كارشناسی و علمی نخواهد بود
گزارشگر رادیو جوان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با دكتر علی بابایی كارنامی عضو كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و رئیس فراكسیون كمیسیون اجتماعی در رابطه با اتفاقات مجلس امروز «یكشنبه هفتم خردادماه» گفتگو كرد.
رابطه تلفن همراه با امتحانات دانشجویان و دانش اموزان امروز در برنامه رادیو همراه به تهیه كنندگی سولماز ادیبی و گزارش هایی از شما با الهام وحدت در بخش های متنوع با گویندگی حسن اسماعیل پور
رابطه افزایش فعالیت بدنی و كاهش خطر مرگ و میرهای ناشی از بیماری های قلبی - عروقی مشخص شده است.حركت های اصلاحی بدن و حركت های ورزشی مناسب در برنامه "صفر تا صد" كاری از گروه دانش شبكه جوان پنج شنبه و جمعه بررسی شد.
زود به زود گوشی عوض كردن خوب است یا بد؟ طول عمر متعارف و مناسب یك گوشی هوشمند چقدر است و كی باید آن را ارتقاء داد. در همین رابطه برنامه "رادیو همراه" امروز چهارشنبه با عنوان «استاندارد زمان تعویض گوشی تلفن همراه » از رادیوجوان پخش میشود.
معمولاً مراجعه به مشاوره زمانی كه هنوز هیچ صحبتی بین افراد نشده است، مناسب نیست، همان طور كه مراجعه افراد بعد از مدت ها حرف زدن و رابطه داشتن و شكل گرفتن علاقه، تاثیر چندانی ندارد.
پس از كش و قوسهای فراوان در رابطه با مالكیت باشگاه نفت تهران و سرمربی آن، عصر یك شنبه دهم دی ماه مالك جدید باشگاه معرفی شد و هومن افاضلی در مقام سرمربی این باشگاه مشغول به كار شد.
پس از كش و قوس های فراوان در رابطه با برگزاری سوپر جام لیگ باشگاه های ایران در پی غیبت استقلال سازمان لیگ پرسپولیس را با نتیجه سه بر صفر قهرمان این جام اعلام كرد."و اما ورزش" بررسی كرده است.
امروزه رابطه ورزش با جریانهای دیگر قوی تر شده است.مثلا ورزش و اقتصاد. ورزش و هنر و یا ورزش و سینما. ورود ورزشكاران به عرصه هنر چیز عجیب و غریبی نیست و حتی هم سوشدن ورزشكاران و سیاستمداران امری عادی جلوه می كند. "عصر من" 27 خرداد بررسی كرده.
شاید برایتان پیش آمده كه یك بزرگتر استفاده از یك فناوری نوین مثلا استفاده از گوشی تلفن همراه های جدید را بلد نیست و به خوبی من و شما نمیتوانند كار كنند و از این فناوری استفاده لازم را ببرند. در همین رابطه برنامه «رادیو همراه» صحبت می كند.
"اعتیاد به كامپیوتر" برچسبی بود كه به خیلی از ما از طرف مادران و پدرانمان زده شد؛ «اعتیاد به اینترنت، موبایل، فضای مجازی». در همین رابطه برنامه «رادیو همراه» امروز با عنوان «تلفن همراه و بچه داری» از رادیوجوان پخش شد.
كسانی كه به شغل خود علاقمند هستند و رابطه احساسی خوبی با شغلشان برقرار كردند نسبت به شغلشان هم حساس تر و مسئولیت پذیرترند. به تعبیر دیگر شغلشان از اولویت های اولیه زندگی و جزو دغدغه های اصلی شان است." كیلومتر 88" دوشنبه بررسی میكند.
تزریق با وسائل مشترك در مصرف كنندگان مواد 5/68درصد، رابطه جنسی 1/13درصد و انتقال از مادر به كودك 3/1 درصد بوده است و راه انتقال در 1/17 درصد از این گروه نامشخص مانده است.
چطور میتواینم در برخورد با دیگران بهترین نوع ارتباط را داشته اشیم؟در برقراری هر رابطه باید ها و نباید هایی وجود دارد كه با دانش در این زمینه و به كار گیری ان میتوانیم یك ارتباط موثر داشتیه باشیم."دایره" این هفته از رادیو جوان بررسی كرده.
ای اف سی با اخطار به فدراسیون فوتبال كشورمان در رابطه با آماده سازی ورزشگاه آزادی برای بازی برگشت فینال لیگ قهرمانان آسیا اعلام كرده اگر مشكلات مرتفع نشود این بازی در كشور ثالث برگزار می شود. "ایستگاه ورزش" بررسی كرده است.
"عصرمن" 9 آبان میزبان رضا مهدوی است و درباره تاثیرات مثبت و منفی فضای مجازی بر روی موسیقی ایرانی به لحاظ اقتصادی و فرهنگی سخن می گوید. با استفاده از امكان فضای مجازی رابطه كاربران موسیقی و هنرمندان كمتر شده و این تبعات بسیار بدی دارد.
امروز "فصل اول" از رادیو جوان؛ درباره سهم بازار اینترنتی ایران و رابطه بین بازار اینترنتی و توسعه یافتگی و همچنین ایده شكل گیری بزرگترین فروشگاه اینترنتی كشور و دلایل موفقیت یك كسب و كار اینترنتی در بازار رقابتی صحبت خواهد كرد.
گزیده ای از پرونده ویژه برنامه رادیوم در روز 21 شهریور. گفتگو با جناب آقای اكبر نعمتی در رابطه با خشك شدن تالاب های كشور.
گزیده ای از پرونده ویژه برنامه رادیوم در روز 19 شهریور. گفتگو با مریم ملی روزنامه نگار علم و كارشناس فیزیك و اختر شناسی در رابطه با پروژه چاندراین 3 هند.
گزیده از پرونده ویژه برنامه رادیوم در روز 8 شهریور. گپ و گفت با دكتر بابك اسحاقی جراح دندانپزشك در رابطه با معماری دندان انسان.
گزیده ای از پرونده ویژه رادیوم، روز 23 دی ماه. گفتگو با دكتر لادن گیاهی متخصص تغذیه در رابطه با خوردن یا نخوردن شیر.
گزیدهای از پرونده ویژه رادیوم، روز 1 بهمن. گفتگو با دكتر مهرناز خیاطی متخصص و كارشناس آموزش و ترویج كشاورزی در رابطه با كود و سموم زیستی.
گزیدهای از پرونده ویژه رادیوم، روز 8 بهمن. گفتگو با دكتر الهه میرنصیری، روانشناس؛ در رابطه با دلبستگی.
گزیدهای از پرونده ویژه رادیوم، روز 17 دی ماه. گفتگو با آقای مهدی میرزایی متخصص گیاه پزشكی در رابطه با خطری كه نسل موزها را تهدید میكند.
گزیدهای از پرونده ویژه رادیوم، 10 دی. گفتگو با خانم سارا ثالثی دانشجوی دكترای بیوتكنولوژی در رابطه با چگونگی كشف داروها.
گزیدهای از پرونده ویژه برنامه رادیوم، روز 4 دی. گفتگو با دكتر علی مهنامفر متخصص مغز و اعصاب علوم اعصاب در رابطه با آلزایمر.
گزیدهای از پرونده ویژه رادیوم، روز 27 فروردین. گفتگو با دكتر كیانا فرحی در رابطه با اثر چای و قهوه در بدن.
گزیدهای از پرونده ویژه رادیوم، روز 21 بهمن. گفتگو با سارا ثالثی دانشجوی دكترای رشته بیوتكنولوژی در رابطه با سرطان و دلایل بروز آن.
گزیدهای از پرونده ویژه رادیوم، روز 28 بهمن. گفتگو با دكتر مهرناز خیاطی متخصص ترویج آموزش كشاورزی در رابطه با گیاهان تراریخته.
گزیدهای از پرونده ویژه رادیوم، روز 5 اسفند. گفتگو با دكتر مهران خالصی، پژوهشگر محیط زیست در رابطه با اكوتوریسم.
گزیده ای از پرونده ویژه رادیوم، روز 7 اسفند. گفتگو با دكتر كیانا فرهی در رابطه با بیهوشی.
گزیده ای از پرونده ویژه رادیوم، روز 5 آذر. گفتگو با محسن ایرجی معلم نجوم، فیزیك و مروج علم در رابطه با المپیادهای علمی دانش آموزی.
گزیده ای از پرونده ویژه رادیوم، روز 19 آذر. گفتگو با دكتر مهرناز خیاطی متخصص ترویج و آموزش كشاورزی در رابطه با پارتِنوژِنِز یا بكرزایی.
گزیده ای از پرونده ویژه رادیوم، روز 21 آذر. گفتگو با دكتر آلاله بهرامیان روانشناس، در رابطه با درماندگی آموخته شده
گزیده ای از پرونده ویژه رادیوم، روز 27 آذر. گفتگو با دكتر كامران باقری، متخصص مدیریت نوآوری، در رابطه با نوآوری و هوش مصنوعی.