display result search

پنج شنبه ها از ساعت 14:30 به مدت 30 دقیقه

آیا خوردن لبنیات و بیماری پاركینسون به هم ارتباطی دارن؟

لبنیات یكی از مهم ترین مواد غذایی بشمار میره
به نظرتون خوردن لبنیات كم چرب میتوانه باعث ابتلا به پاركینسون بشه؟
طبق تحقیقات موسسه ی نورولوژی آمریكا ، خوردن حداقل سه واحد لبینات كم چرب در طول روز میتونه احتمال ابتلا به پاركینسون رو بالا ببره.
در این مطالعه، محققان داده های مربوط به عادات مصرف لبنیات و میزان ابتلا به پاركینسون رو در حدود 130 هزار مرد و زن مورد بررسی قرار دادن .
آن ها دریافتن كسانی كه حداقل سه وعده لبنیات كم چرب در طول روز میخورن ، 34 درصد بیشتر از افرادی كه روزانه یكبار از این محصولات مصرف می كنن ، در معرض ابتلا به پاركینسون قرار دارن.
دلیل این موضوع هنوز دقیق مشخص نیست اما شاید میزان پروتئین موجود در شیر و دیگر محصولات لبنی بر كاهش ریسك ابتلا به پاركینسون تاثیر گذار باشه.

مرتبط با این خبر

  • بررسی شایعات در خصوص وقوع سیل در كشور

  • تراكنش بالای 500 میلیون تومان، حساب شما را مسدود نمی‌كند

  • خداحافظی

  • چشم به این زودی پیر نمیشه/بلوغ چهل سالگی

  • لاغری شگفت‌انگیز یار دیرینه آهن

  • میكروب همسفر باوفای گردوغبار

  • بیراهه‌ی راه واردات خوراكی‌ها

  • دوری پریز برق دیگه كلافت نمی‌كنه/بی‌سیم شارژ كن

  • تاثیر تلویزیون و رادیو بر كاهش استفاده از اینترنت

  • خواص زردآلو