display result search
هر چه مشاركت عمومی مردم در تصمیمات كشوری همچون انتخابات، بیشتر باشد؛ اهداف و آرمانهای جامعه سریعتر به نتیجه مطلوب رسیده و شرایط كلی كشور؛ روند مساعدی به خود خواهد گرفت كه منجر به اشاعه رفاه عمومی و رضایتمندی اقشار مختلف جامعه میشود.
حمید رضا ترقی (قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی) در برنامه منحصر به فرد ضمن اشاره به جمهوریت ایران اسلامی و مردمی بودن این نظام مقدس عنوان كرد: عموماً مردم در هر انتخاباتی به طور طبیعی به عملكرد گذشته نگاه میكنند و به عملكرد در آینده توجه ندارند و این مهم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی در ادامه افزود: رویكرد و نگاه امام (ره) امر تكلیفی بود و به همه سیاستها رنگ دین میداد و با واژه مردم بازی سیاسی نمیكرد و مردم در منظومه فكری امام جایگاه رفیعی داشتند و این یك مقوله اصیل و با سابقه است. حضرت امام خمینی (ره) از بدو مبارزات انقلابی خود همواره بر مردم و حركت آنها تأكید داشتند و معتقد بودند كه انقلاب اسلامی؛ ثمره فعالیتهای مردم است و در این راستا پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بر خلاف سایر انقلابهای جهانی؛ بلافاصله دستور به رفراندوم گذاشتن نوع نظام و تعیین قانون اساسی كشور را دادند تا مردم خود تصمیم گیرنده حكومتی باشند كه آن را به ثمر رساندهاند و این روند به هیچ عنوان نمایشی نبوده و كاملاً حقیقی و بر پایه خواست و نظر اكثریت مردم محقق میشود؛ بنابراین هر چه مشاركت عمومی مردم در تصمیمات كشوری بیشتر باشد؛ اهداف و آرمانهای جامعه سریعتر به نتیجه مطلوب رسیده و شرایط روند مساعدی به خود خواهد گرفت كه منجر به رفاه عمومی و رضایتمندی اكثریت میشود.
قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی تأكید كرد: عدم مشاركت حداكثری مردم در انتخابات؛ روند نیل به اهداف كشور را با كندی فزایندهای همراه خواهد كرد كه بنا به این مهم؛ مقام معظم رهبری همواره تأكید میكنند كه مشاركت قوی، رقابت واقعی، سلامت به معنای حقیقی كلمه، و امنیت انتخابات چهار خصوصیت اصلی انتخابات است. "جمهوری" و "اسلامی" وابسته به انتخابات است. "جمهوری" یعنی مردمسالاری، یعنی حاكمیّت كشور به دست مردم. بعضیها در مورد لزوم انتخابات اشكالتراشی میكنند، مردم را دلسرد میكنند، توجه نمیكنند كه اگر انتخابات در كشور نباشد، یا دیكتاتوری است یا هرج و مرج و ناامنی. آن چیزی كه جلوی بُروز دیكتاتوری و جلوی هرج، مرج، اغتشاش و ناامنی را در كشور میگیرد، انتخابات است. انتخابات آن مسیر صحیحی است كه مردم میتوانند به وسیله آن و از آن مسیر، حاكمیت ملی، مردمسالاری و جمهوریت را در كشور تأمین كرد.
حمید رضا ترقی با اشاره به پشتیبانی مردم از نظام جمهوری اسلامی بیان كرد: انقلاب اسلامی ایران، در طول بیش از 4 دهه گذشته و علیرغم افزایش میزان مشكلات كشور به ویژه در حوزه اقتصادی و معیشتی، از حمایت و پشتیبانی اكثریت مردم برخوردار بوده است. همین موضوع موجب شده است كه سرمایهگذاریهای سنگین دشمن كه از طریق فعالیت رسانهها و نیز فرستادن عوامل اپوزیسیون به كشور و نفوذ دادن آنها به جمعها و گروههای مختلف تلاش میكنند تا از اختلافات مذهبی و قومی و قبیلهای در كشور ما به عنوان عامل بحرانساز استفاده كنند و امنیت كشور را به هم بزنند و ثبات سیاسی در كشور را خدشهدار كرده و زمینه را برای اغتشاش و سو استفاده دشمنان و تروریستها فراهم كنند كه البته مردم ما عمدتاً به این تحركات پاسخ منفی میدهند.
وی با اشاره به درك مردم از تحركات دشمنان نیز گفت: شاید عده معدودی كه فریب این مسائل را میخورند در كوتاه مدت تحت تأثیر سلطه فضای مجازی قرار میگیرند؛ اما زمانی كه متوجه میشوند در پازل دشمن بازی میكنند به خود میآیند و آنها هم كنار میكشند و از هرگونه همكاری با دشمن پرهیز میكنند و این نشان دهنده مصونیت پیدا كردن ملت ما در برابر توطئهها و نقشههای دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی است. همه اینها نشان دهنده بلوغ سیاسی مردم ما است و طبیعتاً مردم با این بلوغ سیاسی تحت تأثیر یك عده محدودی از افراد فریب خورده یا وابسته به بیگانگان قرار نمیگیرد. حالا ممكن است دشمنان در مدت كوتاهی بتوانند جوی را در كشور ما ایجاد كنند اما تداوم آن امكانپذیر نیست و همه آن نشان دهنده این است كه آن اصالت و هویت فرهنگی و ایرانی كه ملت ما از سالها قبل و از قرنهای گذشته در درون خود پدید آورده است به گونهای است كه سنی و شیعه در كنار هم برادرانه زندگی كرده است.