display result search
هدف و رسالت اصلی ما از تولید مجموعه پادكستهای "نیك آوا"؛ دمیدن روح تازهای به روح نیكوكاری در كشور است و بیشك تا جایی كه محتوایی تولیدی ما در جامعه از اثرگذاری لازم برخوردار باشد ما این مسیر را ادامه خواهیم داد.
انسیه افغان (نویسنده و گوینده پادكست نیك آوا) در برنامه باشگاه پادكسترهای جوان با اشاره به حوزه فعالیتهای خود گفت: مدتها است كه به امور پژوهشی و مطالعاتی با مضامین مختلف به ویژه تاریخ مشغول هستم و در كنار تمام این ها به تهیه و تولید پادكست هم مشغول هستم و درباره پادكست نیك آوا باید متذكر شوم كه این پادكست؛ پادكستی است كه به دنیای بیكران نیكوكاری و پیرامون آن میپردازد و ما سعی بر گسترش آوای نیك در جامعه كنونی را داریم و مدعی این مهم هستیم كه نخستین تولید كننده پادكست (8 مهر ماه سال 1400) با مضمون نیكوكاری در كشور بودهایم.
وی در ادامه افزود: باید اشاره كنم كه فعالیتها و تولید محتوای گروه ما زیر نظر یك مجموعه فرهنگی انجام میگیرد كه فعالیتهای این مركز فرهنگی، صرفاً معطوف به بررسی و بازشناختی امور خیریه در سراسر ایران است و از این رو رسالت مجموعه پادكستهای نیك آوا نیز دقیقاً همین مهم است كه روند انجام امور خیر را به روز كند و افراد و شخصیتهای تأثیرگذار در امور خیریه كشور را به بهترین نحو ممكن به جامعه ایرانی معرفی كنیم.
نویسنده و گوینده پادكست "نیك آوا" ضمن اشاره به اپیزود چهاردهم اظهار كرد: ما در این اپیزود به زندگی فاطمه دانشور پرداختیم. تمركز و آسیبشناسی و اصلاح یك چرخۀ معیوب اما حیاتی و توجه به مسئلۀ مغفول ماندۀ كودكانِ بدسرپرست اصلیترین و مهمترین فعالیت مهرآفرین است. چرا كه هر یك از این كودكان مادران و پدران فردای ایران هستند.
انسیه افغان با تأكید بر عدم گسترده مخاطبان پادكست با محتوای امور خیریه و نیكوكاری گفت: با آنكه مخاطبان این دسته از محتوا محدود هستند؛ اما خوشبختانه ما تا كنون برای هر اپیزود تقریباً بیش از 500 مرتبه مخاطب داشتهایم كه پادكستهای نیك آوا را گوش دادهاند و این عدد برای ما از اهمیت ویژهای و انگیزهزایی برخوردار است چرا كه همانطور كه پیشتر متذكر شدم این دسته از پادكستها دارای مخاطب عام نیستند.
وی همچنین بیان كرد كه "نیكآوا" اولین پادكستی است كه به موضوع نیكوكاری و امر خیر میپردازد و سعی دارد نگرشی نو را در این حوزه به جامعه یادآور شود. همچنین نیك آوا در این راه میكوشد تا افراد تأثیرگذار را معرفی كند. معرفی یا بازمعرفی افراد خیری كه با وقف عمر و سرمایه خود در تلاش آبادانی كشور و پیشرفت مردم بودند. هدف نهایی نیكآوا؛ جهانشمول شدن نیكوكاری و خیرخواهی همه افراد در هر حوزه و موضوعی است.
نویسنده و گوینده پادكست "نیك آوا" تأكید كرد كه هدف و رسالت اصلی ما از تولید مجموعه پادكستهای "نیك آوا"؛ دمیدن روح تازهای به روح نیكوكاری و امور خیریه در كشور است و بیشك تا جایی كه محتوایی تولیدی ما در جامعه از اثرگذاری لازم برخوردار باشد ما این مسیر را ادامه خواهیم داد.
ضرورت الگوبرداری از زندگی خیرین ایرانی
نویسنده و گوینده پادكست نیك آوا: ما در مجموعه نیك آوا تلاش میكنیم تا زندگی شخصی و اجتماعی افراد نیكوكار ایران را مورد بررسی قرار داده و راه و رسم زندگی این افراد را در جامعه كنونی گسترش دهیم.
مجید غلامی (نویسنده و گوینده پادكست نیك آوا) با اشاره به اپیزود "باغچهبان" گفت: در این اپیزود به شرح زندگی و فعالیتهای "میرزا جبار عسگرزاده" ملقب به "جبار باغچهبان" میپردازیم. بعد از جنگ جهانی اول و در پاییز 1297 خورشیدی، خیل عظیمی از مردم جنگزده از سرزمینهای قفقاز خصوصاً قفقاز جنوبی به سمت ایران حركت میكنند. بین این مردم جنگ زده یك شخصی وجود دارد كه در آموزش و پرورش كودكان تأثیر انكارناپذیری ایفا میكند. از آن جایی كه باغچهبان بیشتر عمر خود را صرف و وقف آموزش به ناشنوایان كرد، ما هم میخواهیم از اینجای زندگی ایشان شروع كنیم. یعنی از سال 1312 وقتی كه به طور جدی و رسمی كار خود را در تهران آغاز كرد. آن هم در زمانهای كه آموزش حتی برای كودكان آنقدر جدی نبود و ترجیح قشر ضعیف جامعه بر درآمد از طریق كار كودك بود تا باسواد شدن آنها.
وی ادامه داد: باغچهبان جامعهای را مورد هدف قرار داد كه شاید كمتر كسی مثل ایشان به فكر پرورش، آموزش و تعلیمشان بود. حدود صد سال پیش برای اولین بار، این باغچهبان بود كه به فكرش رسید كه این كار را كند و تمام عمرش را صرف این كار كرد. تمام دورانی كه او به بچههای ناشنوا آموزش میداد، سراسر تحمل سختی و مشقت بود؛ اما او با وجود تمام این سختیها به كار و هدف خود ادامه میداد.
نویسنده و گوینده پادكست نیك آوا با اشاره به گروه تولید محتوای این پادكستها اظهار كرد: بنده و خانم انسیه افغان عمده كار تولید پادكستها را بر عهده داریم و برای تولید محتوا نیاز به مطالعه مقالات متعدد و مستند بعضاً تاریخی هستیم تا پس از جمعبندی از میان محتوای آماده شده؛ مهمترین و ارزشمندترین بخشها را انتخاب و برای تولید نهایی پادكست مد نظر قرار میدهیم تا به محتوای موجود؛ روایتی شنیدنی و داستانی جذاب بیفزاییم كه البته این روند، كار ما را با دشواریهای بسیاری همراه میكند؛ اما از آنجایی كه نتیجه و كیفیت كار اهمیت بسیاری دارد، این دشواریها را تحمل میكنیم تا قدمی مثمرثمر در این مسیر برداشته باشیم.
مجید غلامی در پایان سخنان خود گفت: به شنوندگان محترم توصیه میكنم تا پادكستهای مهم و مورد علاقه خود را به دیگر دوستان خودمعرفی كنید چرا كه این روند مهمترین و موثرترین راه برای تبلیغ پادكستها محسوب میشود.