display result search
تابستان امسال با توجه به كاهش قطعی برق نسبت به سال گذشته این گمانه زنی وجود دارد كه قطعی برق در شهركهای صنعتی و واحدهای تولیدی سبب این اتفاق شده است.
احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی ضمن تایید این مطلب، در گفتگو با خبرنگار رادیو جوان در این مورد عنوان كرد:
با توجه به اینكه دولت از زمان شروع كار خود، زمان زیادی برای سرمایه گذاری روی متغیرهای بلند مدت مثل تولید برق و نیروگاه نداشت، به ناچار مجبور بود تا ضمن افزایش ظرفیتهای تولید، مسئله مدیریت مصرف برق را نیز دنبال كند. ما سعی كردیم روشی باشد كه ضرر آن كمتر از همه به مردم اصابت كند اما این موضوع به بخشی از صنایع اصابت كرد. البته من این مسائل را در جلساتی كه با فعالین، كارآفرینان و شركتهای اقتصادی داریم گلایه های اصحاب تولید و صنعت را به مسئولین منتقل كردم.
خاندوزی در مورد كارهای انجام شده و اصلاحات قیمتهای صنایع انرژی بر گفت:
در این دوره كوتاه بیش از 6225 مگاوات افزایش ظرفیت برق رخ داده، تفاهم نامههایی بین وزارت صمت و وزارت نیرو برای ایجاد 10 هزارمگاوات ظرفیت نیروگاهی منعقد شده. همچنین اصلاحات قیمتی صنایع برق و صنایعی كه انرژی بری آنها بالاست باعث شده تا برای سرمایهگذاران در سالهای بعدی جذابیتی برای ورود به این صنایع داشته باشند.
وی ادام داد: همچنین از ظرفیت های دیگر مثل فاینانسهای بین المللی یا مذاكراتی كه با صندوق توسعه ملی صورت گرفته در وزارت نیرو درحال استفاده هستیم و به محض اعلام نتیجه خدمتون اعلام میكنم
خاندوزی در مورد پرسش خبرنگار رادیو جوان در مورد سرمایه گذاری دولت در حوزه انرژیهای تجدید پذیر تسریح كرد:
در حوضه انرژیهای تجدیدپذیر هم وزارت نیرو در حال پیگیری است و ما هم با آوردن شبكه بانكهای دولتی برای تامین مالی این موضوع كمك میكنیم. طبق اطلاعات من در تمامی سنوات قبل از 1400، 934 مگاوات انرژی تجدیدپذیر در كشور بوده، اما در یك سال گذشته حدود 600 مگاوات نیرو های تجدید پذیر وارد مدار و فعالیت شدهاند.
خاندوزی در پایان با بیان این كه پروژه هایی در دستور كار هستند و بانك ملی و سایر بانكهای دولتی درحال كمك كردن در انجام این پروژه ها هستند گفت:
امیدواریم سهم انرژی تجدید پذیر كه در كشور ما بسیار پایین است بتواند در سال های آتی ارتقا پیدا كند.