اگر شما هم به برنامه سازی رادیویی علاقه دارید جمعه ها صبح «آنچه شما ساخته اید» را گوش كنید
همزمان با یك سالگی "موج جوونی" موسیقی ها و ترانه های جدیدی برای این برنامه ساخته شده است كه در برنامه های آتی از آنتن رادیو جوان شنیده خواهد شد.
شبهای روشن فیلمی از فرزاد مؤتمن برپایه داستانی از فیودور داستایوفسكی ساخته شده است. شمیم از میزانسنهای نمادین كارگردان میگوید و محمدحسین درباره این صحبت میكند كه نویسنده و كارگردان با تكیه بر ادبیات فارسی اثر را غنی كردهاند.
پرویز (1391) ساخته موفق مجید برزگر است. در این قسمت شمیم از كارگردانی معنادار اما پنهان فیلم میگوید و محمدحسین درباره روابط قدرت و مفهوم اختهگی در پیوند با «نام پدر» صحبت میكند.
فیلم «یچههای آسمان» ساخته مجید مجیدی محصول 1375، اولین میهمان ما در برنامه «خانه دوست» است. در این برنامه شمیم از تكنیكهای كارگردانی مجیدی برای خلق دنیایی كودكانه میگوید و محمدحسین درباره سكانس مورد علاقهاش یعنی مسابقه صحبت میكند.
شمیم و محمدحسین از فیلم «اینجا بدون من» ساخته بهرام توكلی میگویند. شمیم میگوید پایان بدون قطعیت، نقطه قوت فیلم است و محمدحسین با بررسی مفهوم اقتباس در سینما، فیلم را تفسیر دوبارهای میداند كه توكلی از باغ وحش شیشهای ارائه داده است.
شمیم و محمدحسین از فیلم «كنعان» ساخته مانی حقیقی میگویند. شمیم میگوید كه فیلمنامه این فیلم از جنس كشف و شهود است و محمدحسین درباره ایده رجعت و بازگشت از حیات كژمدرن به عنوان ایده محوری فیلم صحبت میكند.
شمیم و محمدحسین درباره فیلم به همین سادگی (1386) ساخته رضا میركریمی با بازی تحسینشده هنگامه قاضیانی صحبت میكنند. شمیم از شخصیتپردازی دوسویه فیلم میگوید و محمدحسین معتقد است فیلم در زمره فیلمهای هستیشناسانه (اگزیستانسیالیستی) است.
فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟» ساخته صفی یزدانیان و محصول سال 1393 است. در این قسمت شمیم از جزییات به تصویر كشیده شده در فیلم میگوید و آن را یك فیلم كالت میداند و محمدحسین معتقد است كه فیلم در مضمون و ساختار دارای رویكرد جهانوطنی است.
فیلم پله آخر (1390) ساخته علی مصفا برداشتی از «مرگ ایوان ایلیچ» تولستوی و «مردگان» جیمز جویس است. شمیم از تكنیك فاصلهگذاری فیلم برای شكستن فضای رئال آن میگوید و محمدحسین از رابطهای كه فیلم با فلسفه مرگ مارتین هایدگر میسازد.
فیلم مادر قلب اتمی (1393) ساخته پرحاشیه علی احمدزاده نقدهای منفی بسیاری را دریافت كرد اما شمیم در این قسمت از دیالوگنویسی چندوجهی آن میگوید و محمدحسین میگوید كه اثر را باید از دریچه ناخودآگاه جمعی تفسیر كرد.
فیلم پری (1373) ساخته داریوش مهرجویی برداشت آزاد او از دو داستان سلینجر است. شمیم از میزانسنهایی میگوید كه فهم موضوع دشوار فیلم را ممكن كردهاند و محمدحسین با تكیه بر نور و معماری و روانكاوی لكان راهی به سوی مبانی عرفانی فیلم میگشاید.