پیشرفت های زیادی در زمینه درمان اختلالات شبكیه چه در تشخیص و چه درمان در دنیا اتفاق افتاده است. هر چند بخشی از این یافته ها در حال حاضر كاربرد كلینیكی ندارد اما زیربنایی هستند برای پیشرفت هایی كه در آینده اتفاق خواهد افتاد.
مجری كارشناس «شیفت خلوت» با اشاره به برخی اطلاعات پزشكی رسانههای معاند مانند من و تو و ایران اینترنشنال بیان كرد كه در اكثر موارد اطلاعات دروغین در حوزه سلامت عرضه میكنند.
فوق تخصص جراحی قفسه سینه و جراحی توراكس: كه یكی از روشهای پیشبرد اهداف جامعه پزشكی كشور، حضور اعضا و نمایندگانی از این صنف در مجلس شورای اسلامی است و این روند بسیار حائز اهمیت است.
گزیده ای از پرونده ویژه برنامه رادیوم در روز 18 شهریور. گفتگو با دكتر زینب برزگر متخصص هوش مصنوعی در پزشكی.
به گزارش روابط عمومی رادیو جوان، برنامه رادیویی «پرچمدار» هر روز از شنبه تا چهارشنبه تقدیم شنوندگان رادیو جوان میشود. این برنامه رادیویی به موضوعاتی در حوزه نانو خواهد پرداخت.
گزیده از پرونده ویژه رادیوم، روز 8 آبان. گفتگو با خانم دكتر كیانا فرّهی در رابطه با سلول های بنیادی.
رشد روزافزون صنایع ارتباطی، مخابراتی و انفورماتیكی، هر روز دنیا را با انقلابی جدید مواجه میكند. انقلاب فناوری اطلاعات و ارتباطات در كلیه بخشهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی كشورها تأثیراتی زیادی بر جای گذاشتهاست.
در ویژه برنامه «در مسیر انقلاب» استاندار كردستان، از پیشرفتهای چشمگیر استان خود در زمینههای اقتصادی، آموزشی و بهداشتی خبر داد و به وضعیت مطلوب استان از لحاظ منابع طبیعی، توسعه فضاهای گردشگری، پیشرفتهای دانشگاهی و پزشكی اشاره كرد.
در ویژه برنامه «در مسیر انقلاب» استاندار كردستان، از پیشرفتهای چشمگیر استان خود در زمینههای اقتصادی، آموزشی و بهداشتی خبر داد و به وضعیت مطلوب استان از لحاظ منابع طبیعی، توسعه فضاهای گردشگری، پیشرفتهای دانشگاهی و پزشكی اشاره كرد.
گسترش فناوریهای نوین ارائهی امكانات سلامت را توسعه بخشیده است. رشد گوشیهای هوشمند و نرم افزارها در جهان سطح دسترسی به خدمات سلامت و پزشكی را افزایش داده است.
برنامه «شیفت خلوت» رادیو جوان با امیر دریادار دوم طاهر سلطان زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران گفتگو كرد.
خبری مبنی بر اینكه در بعضی رشتههای پزشكی مثل زنان و زایمان، دندانپزشكی و زیبایی قصور پزشكی بیشتر اتفاق میافتد، جلب توجه كرده است.
گزیده ای پرونده ویژه رادیوم، روز 15 آبان. گفتگو با خانم دكتر آزاده صیاد متخصص ژنتیك پزشكی در رابطه با بارداری و پزشكی.
آرزو سلیمی، ریاضیدان، مهمان برنامۀ رادیوم بود و در پروندۀ ویژه، از اهمیت ریاضی در زندگی بشر گفت.
تهیهكننده برنامه «قرار» رادیو جوان گفت: وقف یك نمونه بارز از باقیات صالحات است و هدف این برنامه آگاه سازی افراد درباره نقش وقف در توسعه جامعه و رشد فردی است.
در بیشتر مواقع علت ناراحتی در ناحیه بالای كمر آسیبی است كه باعث تحریك عضلانی شده و عملكرد مفاصل را با اختلال روبرو كرده است. سبك زندگی بیتحرك و نشستن مداوم در وضعیت نامناسب میتواند باعث ناراحتی ناحیه بالایی كمر و گردن شود.
برنامه ""جریان"" شنبه 4ام شهریورماه ساعت 23 پیرامون شناخت انواع خالهای روی پوست و ویژگیهای آنها و همچنین نوع بیماریهایی كه به وسیله خال بروز میكند، صحبت كرده و بهترین راه درمان و پیشگیری آن را توصیه خواهد كرد.
در ساختمان پزشكان مطرح شد: رژیمهای غذایی نامناسب به تمامی غذاهایی با مواد نگهدارنده، كالری زا، چرب، برنج، ماكارونی، بستنی و انواع فستفودها گفته میشود كه دارای حجم بسیار بالایی از چربیهای اشباع نشده هستند.
جریان بهتر زندگی باشنیدن برنامه جریان
آرتروز گردن علائم مختلفی دارد از جمله؛ احساس گرفتگی گردن، سردرد، درد در شانه و بازوها و گرفتگی آن، عدم وجود هماهنگی و دشواری در راه رفتن، گرفتگیهای عضلانی، دشواری در چرخاندن سر و یا خم كردن آن به جلو، احساس درد و ناراحتی در زمان رانندگی.
در ساختمان پزشكان مطرح شد: رژیمهای غذایی نامناسب به تمامی غذاهایی با مواد نگهدارنده، كالری زا، چرب، برنج، ماكارونی، بستنی و انواع فستفودها گفته میشود كه دارای حجم بسیار بالایی از چربیهای اشباع نشده هستند.
گزیده ای از پرونده ویژه رادیوم، روز 23 مهر ماه. گفتگو با مهدی میرزایی گیاه پزشك و معلم، در رابطه با دنیای قارچ ها به مناسبت روز جهانی قارچ ها.
تهیهكننده برنامه «نبض» با اشاره به محور سلامت در این برنامه كه هر شب روی آنتن رادیو جوان می رود سخن گفت.
شنبه ها ساعت23:30
در بیشتر مواقع علت ناراحتی در ناحیه بالای كمر آسیبی است كه باعث تحریك عضلانی شده و عملكرد مفاصل را با اختلال روبرو كرده است. سبك زندگی بیتحرك و نشستن مداوم در وضعیت نامناسب میتواند باعث ناراحتی ناحیه بالایی كمر و گردن شود.
در حاشیه برگزاری جلسه هیأت دولت گزارشگر رادیو جوان با بهرام عین الهی وزیر بهدات پیش از ظهر( روز چهارشنبه7 تیر) گفتگو كرد.
طبق اطلاعات جدید سازمان جهانی بهداشت (WHO) حدود 325 میلیون نفر از مردم جهان به عفونت مزمن هپاتیت B و C مبتلا هستند.
در ویژه برنامه زنده «در مسیر انقلاب» رادیو جوان امیر سرتیپ دوم خلبان صمد نوری، فرمانده پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان در خصوص دستاوردهای نیروی هوایی گفتگو كرد.
در ویژه برنامه زنده «در مسیر انقلاب» رادیو جوان امیر سرتیپ دوم خلبان صمد نوری، فرمانده پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان در خصوص دستاوردهای نیروی هوایی گفتگو كرد.
رییس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی كشور، با اشاره به همكاری تعدادی از پژوهشگران كشور با پارك علمی و فناوری این سازمان اظهار كرد: 1500 نفر از نیروهای متخص و پژوهشگر كشور با این پارك همكاری می كنند.
دكتر اكبر نیكپژوه، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران و متخصص پزشكی اجتماعی و طب پیشگیری، در برنامه نبض درباره دوز چهارم واكسن كرونا گفتوگو كرد.
فوریتهای پلیسی، پزشكی و امثال آن میانبری برای دسترسی آسان مردم به سازمانهای خدماتی است.
آزمایش چكاپ پزشكی دوره ای سلاحی است كه با آن می توانید به جنگ امراض بروید.
خانم كیانا فرهی، دكترای پزشكی عمومی، مهمان برنامۀ رادیوم بودند و دربارۀ هموروئید صحبت كردند.
پیشرفت ژنتیك در زمینههای مختلف بالاخص در حوزه پزشكی بسیار خیره كننده است. روز به روز نقش ژنتیك در پزشكی و تشخیص بیماریها و همچنین در داروسازی و تولید داروهای نوتركیب پررنگتر میشود و به جزء جداییناپذیر آن تبدیل شده است.
طب فیزیكی و توانبخشی یكی از تخصصهای پزشكی است كه در دنیا و خصوصاً كشور ما قدمت چندانی ندارد. ولین دوره پذیرش این تخصص حدود سال 65- 1364در دانشكده پزشكی شیراز بوده است
مجتبی حسنی تهیهكننده برنامه رادیویی «ساختمان پزشكان» رادیو جوان اظهار كرد: ما در برنامه «ساختمان پزشكان» چندین بخش داریم كه یكی از این بخشها، كیوسك خبری نام دارد و به جدیدترین موضوعات روز پزشكی و آخرین اطلاعات پیشرفتهای پزشكی داخلی و هم
شوك آنافیلاكتیك كه آنافیلاكسی نیز نامیده میشود، یك واكنش سریع و حاد آلرژیك بوده و یكی از دلهرهآورترین فوریتهای پزشكی است
برنامه رادیویی «جوان ایرانی سلام» رادیو جوان با دكتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشتی و دبیر قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشكی تهران در خصوص "روز جمعیت ملی" گفتگو كرد.
برنامه «شیفت خلوت» رادیو جوان با دكتر حمیدرضا طاهرنیا متخصص بیهوشی و سرپرست تیم پزشكی ناوگروه 86 گفتگو كرد.
دكتر محمدرضا وفا، استاد دانشگاه علوم پزشكی دانشكده بهداشت در رشته تغذیه، در برنامه نبض از رادیو جوان، درباره كبد چرب و نكات تغذیهای آن گفتوگو كرد.
حسامالدین خضری، دستیار جراح، مهمان رادیوم بودند و از عجیب ترین پژوهش پزشكی، شبیه سازی انسان، صحبت كردند.
دكتر حسین رضاییزاده، متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران، در برنامه نبض از رادیو جوان، درباره تیرگی دور چشم و اهمیت آن از دیدگاه طب ایرانی گفت
پوسیدگی دندان یك اصطلاح پزشكی است كه برای ایجاد دندان پوسیده یا كرم خورده یا خرابی دندان ها استفاده می شود.
ترك اعتیاد به مواد مخدر به روند درمان روانی یا پزشكی اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان مانند تریاك، هروئین، كوكائین، برخی داروها و الكل اطلاق میشود.
برنامه «ساختمان پزشكان» رادیو جوان با دكتر عبدالرضا نوروزی متخصص تغذیه و رژیم درمانی، فلوشیپ بیماری های متابولیك، دانشیار دانشگاه علوم پزشكی تهران گفتگو كرد.
باكتریهای مقاوم در برابر آنتیبیوتیكها دغدغه اصلی در حوزه تحقیقات پزشكی در سراسر جهان به حساب میآیند اما چرا آنتیبیوتیكها ظرفیت مقابله با باكتریها را از دست میدهند؟
گرمازدگی جدیترین شكل آسیب گرمایی است و به عنوان یك وضعیت اضطراری پزشكی در نظر گرفته میشود.
برنامه «شیفت خلوت» رادیو جوان با دكتر محمدحسن ابوالحسنی متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی گفتگو كرد.
در برنامه یكشنبه سی ام آبان درباره پركاری تیروئید صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب جناب آقای دكتر محمدرضا مهاجری تهرانی, فوق تخصص غدد و متابولیسم و دانشیار دانشگاه علوم پزشكی تهران, خواهید شنید.
در برنامه شنبه هشتم آبان ماه درباره سرماخوردگی و سینه پهلو صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب جناب آقای دكتر مسعود مردانی, فوق تخصص بیماریهای عفونی و استاد دانشگاه علوم پزشكی ایران خواهید شنید.
در برنامه یكشنبه بیست و سوم آبان درباره دیابت بارداری صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب جناب آقای دكتر محمدرضا مهاجری تهرانی, فوق تخصص غدد و متابولیسم و دانشیار دانشگاه علوم پزشكی تهران, خواهید شنید.
در برنامه شنبه بیست و دوم آبان درباره عوارض دیابت صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب جناب آقای دكتر محمدرضا مهاجری تهرانی, فوق تخصص غدد و متابولیسم و دانشیار دانشگاه علوم پزشكی تهران, خواهید شنید.
امروز، اول شهریور، مصادف با زادروز بوعلی سینا، به پاس تألیفات و خدمات وی به علوم پزشكی و فعالیت وی در این رشته و همچنین تجلیل از پزشكان، روز پزشك نام گذاری شدهاست.
در برنامه جمعه چهاردهم آبان ماه درباره قوز قرنیه صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب آقای دكتر پرویز زرین بخش, متخصص چشم پزشكی و رئیس انجمن لنز اپتیك ایران, خواهید شنید.
در برنامه نبض شنبه سیزدهم خرداد درباره رژیم كاهش وزن قبل از بارداری و روزه داری صحبت شد. گزارش این برنامه رو از مطب دكتر سید علی كشاورز متخصص تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران شنیدیم.
مراكز مشاوره بیماری های رفتاری" در سراسر كشور تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی است. فعالیت این مراكز در زمینه ایدز و بیماری های آمیزشی است.
در برنامه نبض شنبه بیست و هفتم خرداد درباره تخمدان پلی كیستیك صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب دكتر سید علی كشاورز متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران خواهید شنید.
روش های درمانی نوینی در عرصه علوم چشم پزشكی در دنیا مطرح است كه بسیاری از آنها مانند دارودرمانی، سلول درمانی و اخیرا ژن درمانی درخصوص یك نوع بیماری خاص ژنتیكی به نتیجه رسیده.
"خط خبر" دیروز این عناوین خبری را بررسی كرد؛سربازان مشاوران فرماندهان خود می شوند-ارتباط با كربلای معلا-انتخاب رشته مجدد داوطلبان علوم پزشكی دانشگاه آزاد از فردا آغاز می شود-گفتگو با رایگان سخنگوی سازمان تعزیرات.
در برنامه نبض چهارشنبه سی و یكم خرداد درباره اثر رژیم طولانی بر افراد افسرده صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب دكتر سید علی كشاورز متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران خواهید شنید.
دكتر داریوش الیاسپور، متخصص تب فیزیكی و توانبخشی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، روز شنبه سوم اردیبهشت، مهمان برنامه نبض بود و در مورد نحوه استفاده صحیح از تلفن همراه گفگتو كرد
منشاء تریاك، گیاه خشخاش است كه بخاطر اثرهای پزشكی و ویژه آن، در گذشته كشت می شده است. اما امروزه در بسیاری نقاط دنیا از جمله كشور ما كشت آن ممنوع است.
در برنامه نبض دوشنبه پانزدهم خرداد درباره مبتلایان به كبد چرب و روزه داری شد. گزارش این برنامه رو از مطب دكتر كورش جعفریان متخصص تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران شنیدیم.
در برنامه پنجشنبه بیست و هفتم آبان در مورد تیروئیدیت ( التهاب تیروئید) صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب جناب آقای دكتر محمدرضا مهاجری تهرانی, فوق تخصص غدد و متابولیسم و دانشیار دانشگاه علوم پزشكی تهران, خواهید شنید.
دكتر مائده اثنی عشری (تهیه كننده پادكست تریاژ، رسانه طب اورژانس) گفت: خوشبختانه این مجموعه از پادكستها با استقبال كمنظیر مخاطبان همراه شد و اینك ما قریب به 2 هزار مخاطب ثایت داریم كه اكثر آنها افراد متخصص در حوزه پزشكی هستند.
در برنامه نبض چهلرشنبه بیست و چهارم خرداد درباره پاره شدن رباط صلیبی و كاهش وزن برای جراحی صحبت می كنیم. گزارش این برنامه رو از مطب دكتر سید علی كشاورز متخصص تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران خواهید شنید.
دكتر اصغرنژاد فرید عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی در رابطه با مسمومیت دانش آموزان، در برنامه "شیفت خلوت": اگر هر كسی از هركجای دنیا كه هیچ مسئولیتی ندارد، بخواهد در چنین موارد اظهار نظر نماید، این اظهار نظر قطعا كارشناسی و علمی نخواهد بود
اوزون درمانی جزو پزشكی جایگزین محسوب می شوند و در این روش درمانی برای بهبودی و درمانی بعضی از بیماری ها گاز یا مایع یا محلول ازون دار را از طریق خوراكی, تزریقی, پوستی وارد بدن بیمار می كنند.
در برنامه پنجشنبه سیزدهم آبان ماه درباره شماره ی بالای چشم و عمل لیزیك چشم صحبت میكنیم.گزارش این برنامه رو از مطب آقای دكتر پرویز زرین بخش, متخصص چشم پزشكی و رئیس انجمن لنز اپتیك ایران, خواهید شنید.