در برنامه "عصر من" 17 اردیبهشت تاثیر برگزاری نمایشگاه كتاب بر بالا بردن سرانه مطالعه كشور مورد بررسی قرار گرفت.یكی ازاساسی ترین نهادهای فرهنگ ساز در امر ترویج كتابخوانی خانواده است كه بابرپایی نمایشگاهها خانواده ها نیز ترغیب به بازدید شدند.
ایبوك یا كتاب الكترونیكی، پدیدهای كاملاً تازهاست و انتظار میرود تا نظام آموزش و اطلاعرسانی را در ایران همانند سایر كشورها با دگرگونیهایی اساسی مواجه سازد.این نوع كتابها، صرفاً نسخههای دیجیتال كتابهای مكتوب نیستند،"عصرمن" بررسی كرده.
در سی و چهارمین نمایشگاه كتاب بین المللی تهران برنامه «كافه رادیو» در محل مصلی امام خمینی (ره) از 21 تا 30 اردیبهشت به صورت زنده از رادیو جوان پخش خواهد شد.
ارتباط با كتاب از شاخصه های توسعه یك كشور است. سهم سرانه مطالعه در كشور بسیار پایین است. خانواده ها و مسئولان باید نهضتی برای آشنایی كودكان و جوانان خود با كتاب ایجاد كنند و این كالای با ارزش را در سبد خانواده خود قرار دهند.
موضوع كتاب و كتابخوانی در كشور ما سالهاست با هشدار كارشناسان و صاحبنظران درباره سرانه مطالعه ناامیدكننده مردم همراه بوده است، كتاب در سبد خانوار ایرانی گم شده و امروزه فضای مجازی است كه بشر را به پیش میبرد."رادیو همراه" بررسی می كند.
مدتهاست كه مسئولیین تلاش های بسیاری برای بالابردن سرانه مطالعه در ایران كرده اند اما همچنان قشر زیادی از جامعه از خواندن كتاب فراری هستند. در برنامه "دوكلمه حرف یواش" مورخ نهم مرداد درباره موضوع كتاب و كتابخوانی صحبت كردیم.
فیلمها میتوانند درارتقای سطح فرهنگ جامعه تاثیر و نقش بسزایی داشته باشند. كم نیستند فیلمهایی كه اقتباس از یك كتابند. متاسفانه امروزه سینمای ما به سمت گیشه رفته است.