این هفته به مناسبت برگزاری نمایشگاه كتاب تهران، رضا ساكی درباره كتاب و كتاب خوانی با شما صحبت می كند.
چند سالی میشود كه تهرانیها از هجوم ارتش سفیدبالك ها در تابستان به ستوه آمدند. حشرههای گیاهخواری كه نامشان سفیدبالك است نه مگس سفید.در ""پی نوشت"" روز یكشنبه 8 شهریور درباره این موضوع صحبت كردهایم.
رضا ساكی: هشت میلیارد دلار درآمد ایران از محل ورود گردشگر در حالی اعلام و تكرار میشود كه هیچ منبع موثقی برای تایید آن وجود ندارد.
رضا ساكی در برنامه "" پی نوشت "" دوشنبه 29 خرداد ماه درباره حمله موشكی سپاه به مواضع داعش صحبت كرده است.
رضا ساكی در برنامه "پی نوشت" 16دی ماه در مورد رسانه های زرد و كارایی آن ها در پوشش تولد افراد مشهور صحبت كرد و برنامه را با موضوع یخچال های طبیعی و از بین رفتن این یخچال ها و كمبود بارش ها ادامه داد.این برنامه را در آرشیو دنبال كنید.
بیست و نهم فروردین ماه در برنامه "پینوشت" درباره اینكه شكار غیر قانونی برای محیط زیست چه مشكلاتی به وجود میاورد مورد بررسی قرار گرفت.در ادامه اخبار و نقدهای طنزی در این زمینه از زبان رضا ساكی شنیدیم.
پس انداز خوب به چه نوع پس انداز میگویند. امروز 23 اردیبهشت در "پی نوشت" درباره پس انداز ، انواع پس انداز و چگونگی انجام پس انداز صحبت كردیم و از نگاه رضا ساكی طنز پرداز و تهیه كننده برنامه به بررسی ابعاد مختلف پس انداز در زندگی پرداختیم .
رضا ساكی در پی نوشت دوشنبه 22 خرداد: اغلب حلیم های خیابانی كه در ایام مبارك ماه رمضان بازار داغی را نیز برای سود جویان و فرصت طلبان ایجاد كرده از مواد غیر استاندارد و حتی پشم گوسفند،مو وپنبه های از دور مصرف خارج شده تهیه میشوند.
بلوط درختی محكم و توانمند است اما كم شدن تعداد درختان بلوط به دلیل خشكسالی نیست! رضا ساكی امروز در برنامه ""پی نوشت"" درباره بلوط ها و دلایل قطع بیرویهٔ این درختان صحبت كرده است.
رضا ساكی در برنامه ""پی نوشت"" روز یكشنبه 28 خرداد ماه به موضوع خشكی زاینده رود پرداخت : مسئله زاینده رود فقط مسئله مرگ ماهی ها نیست، مسئله مرگ ما آدم ها هم هست.
با گرم شدن هوا و تعطیلی مدارس، سر و كله جوجه های رنگی و زیبا در جعبه های مقوایی در گوشه و كنار خیابان های شلوغ و پُرتردد شهر هم پیدا می شود... رضا ساكی در برنامه "" پی نوشت "" از مردم خواست تا جوجه رنگی نخرند
تا می خواهی به همسایه اعتراض كنی كه پدرجان اندكی آرام تر، اندكی آهسته تر؛ داد میزند كه «چاردیواری اختیاری»... رضا ساكی امروز در "" پی نوشت "" درباره حقوق همسایه و فرهنگ همسایه مداری صحبت كرده است.
برنامه پی نوشت هر روز ساعت ده صبح از آنتن رادیو جوان پخش می شود. شما می توانید پشت صحنه این برنامه را به صورت زنده از صفحه اینستاگرام رضا ساكی ببینید!
اگر تا چند سال آینده راه حل های عملی پیدا نشود تعداد زیادی از ایرانی ها ممكن است مجبور به مهاجرت، از جمله به خارج، شوند. رضا ساكی در ""پی نوشت"" 19 تیر ماه درباره وضعیت بحرانی آب در ایران صحبت كرده است.
افزایش قیمت پیاز و سیبزمینی ناشی از كمبود مقطعی و كوتاه مدت این دو محصول بود كه طبیعی است و تا چند روز آینده این مشكل قرار است حل شود اما ...
اداره كل حفاظت محیط زیست فارس با همكاری روستائیان جان بیش از 1000 جوجه فلامینگو نابالغ كه در تالاب خشك شده بختگان بهدام افتاده بودند را نجات داد.این مهم ترین خبری بود كه در ""پی نوشت"" دوشنبه 23 مرداد 96 اعلام شد.
عیدی رو همه دوست دارن ما بچه كه بودیم همش دوست داشتیم به جای نخودچی و كشمش و یا هر چیز دیگه ای بهمون عیدی بدن و عیدی پول باشه كلا عیدی گرفتن همیشه خوش آیند بوده و هست امروز 17 اسفند ماه، پی نوشت در مورد عیدی كارمندان صحبت خواهد كرد
«تاثیر مدیریت بار» در زندگی روزمرهی مردم.
بررسی موضوع وقت كشی كارمندان در ادارهها.
دلایل برگزاری مراسم ازدواج گران چیست؟
بررسی زندگی دانشجویی
در زندگی روزمره چقدر از زبان محلی و مادری استفاده میكنیم؟
چطور به دیگران تذكر بدهیم؟
پویا ودایع مدرس فن بیان و زبان بدن در گفت و گو با برنامه خط آزاد، درباره بحث عوض كردن صحبت كرد.
عرفان خطیبزاده، پژوهشگر و مدرس تئاتر، در برنامه تماشاخانه در رادیو جوان، گفت: «حرف آگوستو بوال این بوده است كه ما باید در دل مردم برویم همان طور كه كلیساها توی خیابانها میآیند و مردم را جذب میكنند، همان طور هم تئاتر باید در دل مردم برود
شگرد مجرمان سایبری در این قسمت از مستند «یك پرونده یك روایت» به این صورت بود كه مجرمان بعد از دریافت كد ارسالی در نرمافزار شاد، به اطلاعات كاربران دسترسی پیدا میكردند.
هره سادات لاجوردی عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در برنامه سینماچی رادیو جوان در مورد اقدامامت مجلس برای برون رفت از اوضاع وخیم گیشه سینمای ایران گفتگو كرد.
سیدمهدی ابطحی،: رداد ماه سالروز بازگشت آزادگان است و این ماه روایت، روایت آزادگان است
ابراهیم عابدینی مسئول گروه جهادی سربازان امام زمان (عج) در منطقه صفر مرزی بارنجگان استان خراسان جنوبی، در برنامه هواتو دارم از رادیو جوان، درباره این گروه جهادی گفتوگو كرد.
كش دادن كارهای روزمره و گذشتن از محدوده زمانی ذهنی كه برای آن تعیین میشود، یكی از موضوعات پر بحث این روزها بین افراد جامعه خصوصاً دانشجویان و دانش آموزان است.
خبرهای جعلی در حوزه علمی و تشخیص درستی یا نادرستی آن، موضوع برنامه رادیوم بود.
بررسی شایعات فضای مجازی یكی از بخشهای برنامه گل یا پوچ است. در این بخش ونوس میراعلایی، پژوهشگر بخش شایعات فضای مجازی، درباره شایعات وقوع سیل در كشور، توضیحاتی ارائه داد.
آقای عبدالرضا محمدینژاد مسئول گروه جهادی مهرمسیحا در استان بوشهر، بندر گناوه در برنامه هواتو دارم از رادیو جوان، درباره این گروه جهادی گفتوگو كرد.
همه ما در طول زندگی با انواع باتریها سر و كار داشتهایم و این روزها با پیشرفت تكنولوژی، دغدغه باتریهای تلفن همراه نیز به آن اضافه شده است.
هادی جعفری، عضو گروه جهادی شهید آقاخانی استان لرستان، شهرستان پلدختر، در برنامه هواتو دارم از رادیو جوان، درباره این گروه جهادی گفتوگو كرد.
فحاشی در ورزشگاههای فوتبال و نبود فرهنگ هواداری در بازیهای لیگ برتر موضوع سوتیتر برنامه آفساید بود.
رئیس كمیسیون مالیاتی وكلا و كارشناس رسمی مشاوره خانواده قوه قضاییه: «پیچیدهترین پروندهها مربوط به پروندههای كلاهبرداری است. متاسفانه باید بگویم كلاهبرداران افراد باهوشی هستند كه از هوششان در راه دیگری استفاده میكنند.»
عمقی نگری و سطحی نگری در امور روزمره و تخصصی موضوع برنامه خط آزاد شبكه رادیویی جوان بود.
بسیاری از سرمربیان لیگ برتر فوتبال در كنفرانس خبری بازیهای ابتدایی میگویند كه چند هفته به ما فرصت بدهید. اما چرا باید این كار را انجام داد؟
سیدرضا سلیم بهرامی، مسئول گروه جهادی سلمان در استان مازندران، شهرستان ساری در برنامه هواتو دارم از رادیو جوان، درباره فعالیتهای گروه جهادی سلمان گفتوگو كرد.
سیدمهدی طباطبایی، خیر مسجدساز، همراه گروه جهادی امیرالمومنین علی (ع) در نقاط مرزی و در شهرهای محروم در حال ساخت مسجد هستند. او در برنامه هواتو دارم از رادیو جوان، درباره فعالیتهای گروه جهادی امیرالمومنین علی (ع) گفتوگو كرد.
رییس مركز بررسیهای استراتژیك ریاست جمهوری: «در كشور ما موضوع نخبگان جایگاه ویژهای دارد.»
كوروش سلیمانی، در بخش میز آموزش بازیگری در برنامه كافه رادیو از رادیو جوان گفت: «آموزش و پرورش از مسئله تئاتر در مدارس غافل است.»
فرزام شیرزادی، كارشناس حوزه كتاب، در بخشی از برنامه كتابخند از رادیو جوان، درباره كتاب قول نوشته فریدریش دورنمات، صحبت كرد.
پیشكسوتان پرسپولیس به جای نامه زدن به وزیر ورزش، برای حل مشكلاتشان و گلایه از مدیرعامل پرسپولیس به رئیس جمهور نامه میزنند. مگر مرجعی در حوزه ورزش وجود ندارد كه به آن مراجعه كنند؟
علیرضا محمودی ایرانمهر، در بخش میز آموزش نویسندگی، در برنامه كافه رادیو از رادیو جوان گفت: «فشردهسازی یا انبساط زمان در نوشتن یكی از مهمترین كارهایی است كه نویسنده انجام میدهد.»
زیباسازی فضای شهری یكی از موضوعاتی است كه بر زندگی آدمها اثر داشته و میتواند حال و هوای آدمهای آنجا را تغییر دهد، و این مسئله موضوع خط آزاد رادیو جوان بود.
پنجاه و دومین دوره جشنواره فیلم رشد در حال برگزاری است و اختتامیه آن در 13 آذر برگزار میشود. در برنامه كافه رادیو با آقای رضا چوبینه، استاد دانشگاه، كارگردان و عضو هیئت انتخاب آثار مستند بلند این دوره از جشنواره، گفتوگویی انجام شد.
قبل از بازی شهرآورد، پیشكسوتان تیم استقلال حملهای به سمت علی فتحالله زاده داشتند و او هم خبر از بیاطلاعی از موجودی مالی باشگاه داده و در رسانهها و خبرگزاریها به آن پرداخته شده است.
12 آذر، روز جهانی معلولان سبب شد تا در برنامه خط آزاد رادیو جوان، با محمد موسی زاده، جانشین رئیس دبیرخانه مناسبسازی كشور، گفتوگو شود.
آیا بعد از سه ماه، فوتبال ایران نیاز به جراحی دوباره دارد و مهدی تاج جوابی برای مردم دارد؟
دست به خیر بودن و گره باز كردن از كار دیگران از كارهای پسندیده است كه هر كس در توانش باشد، سعی میكند قدمی بردارد.
یكی از امكانات متاورس كه معنای فراجهان را در خود دارد، این است كه حضور كاربران در دنیای مجازی از طریق آواتار سه بعدی را فراهم میكند.
در روزهای گذشته، خبرهایی مبنی بر پیدا شدن دو توله یوز در پارك ملی توران منتشر شد و نظرات متفاوتی از سوی كارشناسان محیط زیست را در پی داشت.
در حالی كه كمتر از پنج روز به آغاز جشنواره فیلم حقیقت مانده، محمد حمیدی مقدم دبیر جشنواره فیلم حقیقت در برنامه كافه رادیو درباره این جشنواره گفتوگویی انجام داد.
بعد از خداحافظی كارلوس كیروش از تیم ملی فوتبال، انتخاب سرمربی جدید یا ماندن كیروش یكی از مشكلات جدی فدراسیون فوتبال است.
معطل كردن مسئولین فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم ملی، یكی از مشكلاتی است كه این روزها در فوتبال به وجود آمده است.
با پایان یافتن كار علیرضا فغانی در جام جهانی قطر، این سوال پیش میآید كه سیستم داوری برای آموزش و تربیت، چه كارهایی انجام داده و چه برنامههایی برای آینده دارد؟
با توجه به سرد شدن هوا و افزایش سرماخوردگی، مصرف آنتیبیوتیك نیز بالا رفته است. حال باید دید آنتیبیوتیك تا چه اندازه بر سرماخوردگی اثرگذار بوده و مصرف زیاد آن خطرناك است یا نه
چهارمین جشنواره ملی جهادگران در حال برگزاری است و ممكن است برای علاقهمندان این حوزه اهمیت داشته باشد.
بسیاری از ما درباره گفتار درمانی شنیدهایم و كم و بیش با آن آشنایی داریم. اما كمتر پیش آمده كه اطلاعات دقیقی از آن داشته باشیم.
با سرد شدن هوا و بارش برف و باران در نواحی مختلف، احتمال دارد حیات وحش برای پیدا كردن علوفه و غذا به سكونتگاههای انسانی نزدیك شوند.
هفتمین جشنواره فجر صنایع دستی و هنرهای سنتی، امسال به صورت بینالمللی برگزار میشود.
بعد از پایان جام جهانی قطر، باید دید كه تیم ملی ایران تجربهای از این دوره كسب كرده یا قرار است روند قبلی و بینظمیها ادامه داشته باشد.
فراخوان اولین جشنواره ملی-هنری بانوی ایرانی منتشر شده است و همچنان فرصت شركت در این جشنواره وجود دارد.
قرعه كشی مسابقات جام حذفی فوتبال انجام شده است و جذابیتهای خودش را دارد. اما گاهی پیش میآید كه بعضی تیمها در میانه كار انصراف میدهند.
با توجه به آغاز فصل سرما و بالارفتن آمار مبتلایان آنفولانزا و سرماخوردگی، زمزمههایی درباره شیوع دوباره بیماری كرونا شنیده میشود.
سیزدهمین جشنواره سینمایی عمار ضمن شروع كار خود، جدول روزانه اكران فیلمهای این جشنواره در سینما فلسطین را هم منتشر كرده است.
مدیركل دفتر حفاظت و احیای تالابها: «تالابها دامنه وسیعی از زیستگاهها را شامل میشوند و میتوانند در نواحی خشك یا ساحلی وجود داشته باشند.»
چرا در فوتبال ایران با بیست سال سابقه ظاهراً حرفهای، از بقیه كشورهایی مثل ژاپن، كره و قطر عقب مانده است؟ پاسخ مدیران فوتبال به این موضوع چیست؟