سازندگان تلفنهای همراه پای خود را از گلیمشان فراتر گذاشته و به فكر بختآزمایی در حوزه فیلمبرداری و عكاسی افتادهاند تا از این پس كاربر به جای اینكه برای خرید دوربین یا گوشی بر سر دوراهی بماند؛ ببیند كدام گوشی برای فیلمبرداری بهتر است.
سه دو، یك. صدای فلاش دوربین یعنی این لحظه هم اكنون جایی ثبت و ضبط شد. دوربین موضوع برنامهی 25 دیماه «راهكار» است. واژهی دوربین از عبارت دوربین تاریكخانهای میآید. حالا اینكه دقیقا منظور اهالی راهكار چیست باید در برنامهی دوشنبه بشنویم.
زمونه عوض شده هرطرف كه سر می چرخونی گاهی بی هوا و یهویی مقابل دوربین كسی هستی. دیگه مثل دهه های قبل باخاطری جمع و خیالی آسوده تو مجالس حاشیه امن واسه خودت پیدا نمی كنی و همیشه شما در مقابل دوربین گوشی ها هستین.راهكار این معضل در ر"راهكار"
روزی بشر آرزو داشت كه بتواند هر لحظه و هر جا كه دلش خواست عكس بگیرد یا بتواند تلفن همراه خودش داشته باشد. اما امروزه هر دو را دركنار هم دارد و هر روز در راه پیشرفت و پیشی گرفتن در داشتن این وسیلهی كاربردی قدم برمیدارد.
دوربین عكاسی، تلفن هوشمند، تبلت، لپ تاپ و سایر گجتهای پیشرفته در بخشهای بسیاری از زندگی روزمرهی ما حضور دارند.
هر كس در زندگی خود حقوقی دارد و در مقابل، وظایفی. از جمله حقوقی كه هر انسانی دارد؛ حق خلوت و داشتن لحظههایی برای تنها بودن است؛ لحظههایی كه نه تنها از چشم دوربینها، كه از دید چشمهای دوربین نیز در امان باشد. "راهكار" بررسی كرده است.
رویای كارگردانی سالهاست كه سوپراستارهای سینما را به خود فرا می خواند اصلا هم مختص ایران نیست. در همه دنیا بازیگرانی را می بینیم كه بازی در مقابل دوربین را رها كرده و به پشت دوربینها میروند تا از دریچه ذهن خودشان ماجرا را روایت كنند.