display result search
افراد، با سواد رسانه ای قادر به كشف پیامهای پیچیدهی موجود در محتوای تلویزیون، رادیو، روزنامهها، مجلات، كتابها، بیلبوردهای تبلیغاتی، اینترنت و سایر رسانههای مستقل خواهند شد. سواد رسانه ای را در "عصر من" بیشتر بشناسیم.
بهگزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ افراد، با سواد رسانه ای قادر به كشف پیامهای پیچیدهی موجود در محتوای تلویزیون، رادیو، روزنامهها، مجلات، كتابها، بیلبوردهای تبلیغاتی، اینترنت و سایر رسانههای مستقل خواهند شد. آنها همچنین میتوانند رسانههای خود را ایجاد كرده و در شكلگیری فرهنگ رسانهای مشاركت فعالانه داشته باشند، این امر سبب میشود مردم از حالت مصرفی خارج شده، از رسانهها به صورت هوشمندانهای بهرهمند شوند.
گفتنی است سواد رسانه ای میتواند به افراد جامعه كمك كند تا:
1. چگونگی ایجاد پیامهای رسانهای را درك كنند.
2. آنچه كه رسانهها میخواهند ما را به باور آن برسانند را تشخیص بدهند.
3. تعصبات، اطلاعات غلط و دروغهای رسانهای را تشخیص بدهند.
4. قسمتی از داستان كه كتمان میشود را كشف كنند.
5. پیامهای رسانهای را براساس تجربیات خود، باورها و ارزشهایشان ارزیابی كنند.
6. پیامهای رسانهای خود را طراحی، ایجاد و توزیع كنند.
در جامعه آموزش سواد رسانه ای به رشد تفكر انتقادی و مشاركت فعال در فرهنگ رسانهای كمك میكند. هدف آن، دادن آزادی بیشتر به افراد به وسیلهی قدرت دادن به آنها برای دسترسی، تجزیه و تحلیل، ارزیابی و ایجاد رسانه است. همچنین محققان به این نتیجه دست یافتهاند كه آموزش سواد رسانه ای یك ابزار برای مقابله با الكل، تنباكو و سایر مواد مخدر، همچنین اختلالات تغذیهای، قلدری، خشونت، نژاد پرستی و تبعیض است. به طور كلی سواد رسانه ای یكی از مهارت های مهم زندگی كردن است.
در زندگی عمومی سواد رسانه ای به درك چگونگی ایجاد فرهنگ توسط رسانهها و انحصار رسانهای كمك میكند.
سواد رسانه ای را در "عصر من" بیشتر بشناسیم.
انتهای پیام/