display result search

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 15:00 به مدت 45 دقیقه

طاهر فر در برنامه «كافه رادیو» رادیو جوان گفت: فیلم «آپارتچی» به هنر مردمی دهه 60 می‌پردازد و هنری است كه از دل خود مردم جوشیده و هیچ نهاد و سازمانی پشت آن نیست.

قربانعلی طاهرفر، كارگردان فیلم "آپاراچی"، در برنامه "كافه رادیو" رادیو جوان درباره تمایز این فیلم نسبت به سایر آثاری كه تا به امروز در جشنواره وجود داشته است، اعلام كرد و اظهار داشت: فیلم "آپاراتچی" یك فیلم متفاوت است و نسب به سایر آثار موجود تمایز دارد. این فیلم به سینما ادای دین می‌كند و درباره سینماست.

وی افزود: این فیلم در قالب داستان خود تعریف می‌شود و به نگاه نوستالژیك به وقایع دهه 60 می‌پردازد. در دل رویدادها و اتفاقات دهه 60 تعریف می‌شود و سفر قهرمان این فیلم در دل این اتفاقات آغاز می‌شود و به سرانجام می‌رسد.

درباره قهرمان فیلم، طاهرفر گفت: او یك نقاش ساده است كه سواد خواندن و نوشتن ندارد و رویای ساختن فیلم سینمایی دارد. ما در این فیلم شوخی سالم كردیم و سعی كردیم كه مخاطب ما، مخاطب عام خالص ایرانی باشد.

وی ادامه داد: این فیلم به هنر مردمی دهه 60 می‌پردازد و هنری است كه از دل خود مردم جوشیده و هیچ نهاد و سازمانی پشت آن نیست.

طاهر فر در مورد نویسنده فیلم "آپاراتچی" اظهار داشت: دكتر روح‌الله رشیدی یك كتاب به نام "آپاراتچی" نوشته است كه خاطرات جلیل طائفی را شامل می‌شود. این كتاب توسط حسین تراب نژاد تصادفی مشاهده شده و او با الهام از این كتاب طرح فیلم را نوشته است. شخصیت این فیلم در تبریز است و اتفاقات در تبریز رخ داده است. این فیلم مشترك بین بنیاد سینمایی فارابی، سازمان سینمایی سوره، مدرسه سینمایی اندیشه و هنر است.

بازیگر فیلم "آپاراتچی"، حسین عابدینی نیز در برنامه "كافه رادیو" حضور داشت و درباره نقش خود در فیلم عنوان كرد: در این فیلم، در نقش مدیر فیلمبرداری به نام بایرام حضور دارم.

حسین عابدینی درباره كارنامه بازیگری خود اظهار داشت: در سال 1374 با فیلم مجید مجیدی به نام "پدر" وارد صنعت سینمای ایران شدم و بعد از آن در سریال "بچه‌های مدرسه" و فیلم‌های "باران"، "ماركولك"، "رسم عاشق كشی"، "باد در علف‌زار می‌پیچد"، "چند می‌گیری گریه كنی" و غیره نقش داشته و بازی كرده ام.

حسین عابدینی در پایان در مورد فضای جشنواره، توضیح داد: اعتقاد من اینكه فضای جشنواره نه چندان خوب و نه بد است؛ بنابراین، متأسفانه بعضی از فیلم‌هایی كه در بخش مسابقه جشنواره حضور دارند، فیلم‌های ضعیفی هستند و البته سطح سلیقه‌ها نیز متفاوت است.

مرتبط با این خبر

  • «كافه رادیو» اطلاعات مفید نمایشگاه كتاب را به مخاطبان عرضه می‌كند

  • بازتاب جشنواره فیلم و تئاتر فجر در «كافه رادیو»

  • عامل اصلی آلودگی هوا در كلان‌شهرها!

  • درخشش مستندهای شخصیت‌محور در جشنواره سینمای حقیقت

  • تفاوت ویژه سینما حقیقت امسال / نمایش فرهنگ غنی و اصیل ایرانی در سینما حقیقت

  • آسیب‌شناسی قراردادهای معیوب در عرصه سینما

  • از سینما حقیقت چه خبر؟!

  • جلوگیری از آسیب‌های انسانی به خاك كشور

  • تأثیر شخصیت و تیپ در داستان‌ نویسی

  • موفقیت خود را مدیون همسر و پدرم هستم