display result search
چه اتفاقی افتاده كه در این چندقرن از نظرمالكیت تكنولوژی جای شرق و غرب چندبار عوض شده است؟به طوری كه تا قبل از قرن 14غرب منابع طبیعی خودرا خرج میكرد و از تكنولوژی شرق بهره می برد؟ فرهنگ یزدان پناه پژوهشگر در"كاوشگر" امروز توضیح می دهد.
بهگزارش گروه چندرسانه ای رادیوجوان؛ چه اتفاقی افتاده كه در این چندقرن از نظرمالكیت تكنولوژی جای شرق و غرب چندبار عوض شده است؟به طوری كه تا قبل از قرن 14غرب منابع طبیعی خودرا خرج میكرد و از تكنولوژی شرق بهره می برد؟ فرهنگ یزدان پناه پژوهشگر در"كاوشگر" امروز توضیح می دهد.
دوره طلایی اسلام یا عصر شكوفایی و ترقی اسلامی، دورهای در تاریخ اسلام است كه بهطور سنتی از قرن هشتم تا قرن 13 میلادی به طول انجامیدهاست خصوصاً قرن 4 و 5 هجری قمری و طی آن بسیاری از جهان تاریخی اسلامی تحت سلطه خلفا قرار گرفتند و توسعه علم، اقتصادی و كارهای فرهنگی شكوفا شد.هنرمندان، صنعت گران، فیلسوفان، دانش پژوهان، شاعران، جغرافی دانان، مهندسان، نویسندگان، شیمیدانان، فیزیكدانان، پزشكان، بازرگانان و دیگر دانشمندان جهان اسلام، نقش به سزایی در رشد، پیشرفت و تكامل دانشها و فنونی از قبیل كشاورزی، هنر، اقتصاد، صنعت، حقوق، ادبیات، دریانوردی، فلسفه، شیمی، فیزیك، جامعهشناسی، پزشكی و غیره ایفا كردند.دانشمندان مسلمان در دوران طلایی اسلام پایهگذار علم نجوم و ستارهشناسی در جهان بودند.یكی از دلایل رشد و شكوفایی اروپا در قرون وسطی، بهرهگیری آنان از كتابهای دوران طلایی اسلام بود.
انتهای پیام/