display result search

از ساعت به مدت

او خبرنگار رادیو «جوان» بود كه در مدت كوتاهی توانست پله‌‌های ترقی را در حرفه خبرنگاری طی كند و جایزه‌های مختلفی در جشنواره‌های رادیو و جشنواره‌های خارجی كسب كرده بود.

به گزارش روابط عمومی شبكه رادیویی جوان؛ اگر گذرتان به سازمان صداوسیما افتاده باشد، بعد از ورود از در بلال، كمی جلوتر كه بروید، چشم‌تان به ساختمان بلند بالایی می‌افتد كه نامش ساختمان شهدای رادیوست.
همه شبكه‌های رادیویی آنجا جمع هستند و از استودیوهایی كه در این ساختمان است، برنامه‌های‌شان را تولید و به گوش مخاطبان خود می‌رسانند.

اولین فرستنده عمومی رادیو در ایران به ساعت نوزده 4 اردیبهشت 1319 در تهران با نام «رادیو تهران» گشایش یافت. از فردای آن روز برنامه‌های عادی رادیو آغاز شد و چون برنامه‌ها تنها در تهران قابل دریافت بود رادیو تهران نامیده می‌شد.
حالا این رسانه گرم و دوست‌داشتنی در آستانه 80 سالگی است.

در زمان وقوع انقلاب اسلامی و سال 57 كه هنوز رسانه ها راه اندازی نشده بودند، رادیو نقش بسزایی در اطلاع رسانی داشت و این نقش در دوران دفاع مقدس به اوج خود رسید.
رادیو در مدت زمان جنگ تحمیلی به دلیل كم هزینه تر بودن و سرعت بالاتر انتقال اخبار، گزارشگران بسیاری را به خطوط مقدم جبهه رساند تعدادی از آنها در این راه به شهادت رسیدند.

در حال حاضر هم نام هفت شهید در معاونت صدای سازمان صداوسیما به عنوان شهدای رادیو ثبت شده كه عبارتند از شهید حسن نجفی وژده منفرد، شهید عباسعلی برهانی، شهید سید احمد سادات باریكانی، شهید مسعود جان نثاری، شهید هوشنگ نوری، شهید علی اصغر مالكی قره شیران و شهید مهدی قلی جوزی نجف آبادی.
این شهدا هركدام متعلق به یك گوشه از كشور بودند و شهادت تنها نقطه وصل سرنوشت آنهاست.


وقتی در راهروهای شبكه رادیویی جوان قدم می‌زنید، به تقاطعی می‌رسید به نام «گذر شهید مسعود جان نثاری» ...
شهید حاج مسعود جان نثاری فرزند پنجم خانواده بود. در مردادماه سال 57 در محلۀ لادان اصفهان به دنیا آمد. پدرش غلام علی، فرش فروش بود و مادرش زهرا نام داشت.
او خبرنگار رادیو «جوان» ، اصفهان و رادیو قرآن بود كه در مدت كوتاهی توانست پله‌‌های ترقی را در حرفه خبرنگاری طی كند و جایزه‌های مختلفی در جشنواره‌های رادیو و جشنواره‌های خارجی كسب كرده بود.
به گفته همكارانش آگاهی‌بخشی به جوانان یكی از دغدغه‌های مهم این شهید بود و به جز اجرای برنامه‌های مذهبی و ویژه برنامه‌هایی درباره امام زمان (عج) تهیه‌كنندگی و اجرای برنامه‌های مختلفی درباره جوانان و اعتیاد را برعهده داشت.
شهید مسعود جان نثاری روز پنجم آذر 1384، در تهران بر اثر سانحه هوایی سقوط هواپیمای c130 شهید شد.
مزار او در باغ رضوان زادگاهش واقع است.



علاقمندان می‌توانند از طریق شماره تماس 22040000، 22050952 ، سامانه پیامكی 30000881 و وب سایت رادیوجوان به نشانی www.radiojavan.ir با این رادیو در ارتباط باشند.
همچنین در اینستاگرام رادیوجوان به نشانی @radiojavan.ir نظر بنویسند و عكس‌ها و ویدیوهای پشت صحنه را ببینند.


مرتبط با این خبر

  • افزایش چشمگیر تعاملات سیاسی و اقتصادی در سطح جهان

  • عقربه قطب‌نمای زندگی آیت الله رئیسی به سمت خداوند

  •  شهید آیت‌الله رئیسی انسانی وارسته، خدوم و خالص بود

  • یاد و خاطرهٔ یك خدمتگزار مردمی، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل هاشم

  • با آرتروز گردن و روش‌های درمان آن آشنا شوید

  • جایگاه ایران اسلامی در مقابله با ابرقدرت‌های جهانی

  • راز درمان تیرگی دور چشم

  • داستان‌هایی هیجان‌انگیز در مجموعه پادكست اتاقك

  • به رادیو مان خوش آمدید!

  • از قانون اخذ مالیات جدید چه می‌دانید؟!