display result search
بنا به بررسیهای انجام شده طی سالهای 2018 تا 2022؛ شكافی بین 7 تا 22 درصد میان حقوق زنان و مردان شاغل زیر 30 سال در آلمان است و این شكاف پس از 30 سالگی به 3 برابر میرسد! و عمده دلیل آن تبعیض و تفاوت جنسیت آنها عنوان شده است.
در برنامه این هفته "رو در رو" به آخرین تحقیقات و نتایج منتشر شده از سوی مؤسسه تحقیقات اقتصادی و اجتماعی برلین (DIW Berlin) كه در سال 1925 تأسیس شده است پرداخته شد. این مؤسسه تحقیقاتی با هدف بررسی و بهینهسازی روند اشتغال در جامعه آلمان راهاندازی شده است و اخیراً اعلام كرده است كه بنا به بررسیهای انجام شده طی سالهای 2018 تا 2022؛ شكافی بین 7 تا 22 درصد میان حقوق زنان و مردان شاغل زیر 30 سال در آلمان است و این شكاف پس از 30 سالگی به 3 برابر میرسد! و عمده دلیل آن تبعیض و تفاوت جنسیت آنها عنوان شده است و مؤسسه تحقیقات اقتصادی و اجتماعی برلین ضمن مخالفت با روند جاری در این كشور، پیشنهاد برابرسازی دستمزد و حقوق دریافتی زنان و مردان را ارائه كرده است.
مهسا حاجیان (دانشجوی رشته روزنامهنگاری دانشگاه علامه طباطبایی) در راستای تبعیض و نابرابری میان زن و مرد در جامعه آلمان اظهار كرد: امروزه در اكثر كشورهای جهان شاهد تفاوت در پرداخت حقوق و مزایای مردان و زنان هستیم بدان معنا كه زنان نسبت به مردان از دریافت حقوق كمتری برخوردار هستند و دلیل عمده این روند نامطلوب؛ تبعیض میان این دو قشر است. البته این مهم با توجه به تعاریفی كه از جوامع غرب، برابری و آزادی كه در آنها میشود، كمی غیر منتظره و دور از ذهن بود؛ اما بر اساس بررسیهای مؤسسه تحقیقات اقتصادی و اجتماعی برلین، این تبعیض و اِعمال تفاوت كاملاً آشكار و مبرهن شد.
این دانشجوی رشته روزنامهنگاری دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به راهكار حذف تفاوت میان پرداخت حقوق و مزایای زنان و مردان در جوامع غربی اظهار كرد: از دید و نظر بنده، یكی از مهمترین راهكارهای رفع شكاف میان پرداخت حقوق زنان و مردان؛ جنسیتزدایی در نحوه پرداخت حقوق است؛ بلكه در این راستا باید توانمندیها، تخصص و میزان كار انجام شده توسط افراد مد نظر قرار گیرد كه به واقع این مهم، از اهمیت بسیار زیادی نیز برخوردار است.