display result search
"عصرمن" 29آبان با حضور محمدجعفریان(فعال عرصه تئاتر) درباره تئاتر بعد از انقلاب و دستاوردهای تئاتر حوزه كودك و نوجوان در چهل ساله بعد از انقلاب صحبت كرد و مسائل مربوط به نمایشهای مذهبی آیینی و سرگرمی و كمدی و تئاتر درمانی را بررسی كرد.
بهگزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛ "عصرمن" 29آبان با حضور محمدجعفریان(فعال عرصه نمایش صحنه ای) درباره تئاتر بعد از انقلاب و دستاوردهای تئاتر حوزه كودك و نوجوان در چهل ساله بعد از انقلاب صحبت كرد و مسائل مربوط به نمایشهای مذهبی آیینی و سرگرمی و كمدی و تئاتر درمانی را بررسی كرد.
در سالهای نخست انقلاب اسلامی، تئاتر نیز همچون دیگر فعالیتهای هنری به خاطر شرایط سیاسی اجتماعی آن روزها دچار تغییرات شد و به دلیل عدم برنامههای مشخص با ركود همراه بود.
در این سالها هنرمندان حرفهای تئاتر یا راهی سینما و تلویزیون شدند یا این كار را به كلی كنار گذاشتند. چند نفر نیز تن به مهاجرت دادند. با این همه در سال 58 در مجموع 23نمایش در تهران به صحنه رفت. در سال بعد نیز 19 نمایش و در سال 60 نیز تنها 16 نمایش در تالارهای تهران به اجرا در آمد.از سال 61 با روی كار آمدن مسئولان جدید و سیاستگذاریهای مركز هنرهای نمایشی تولیدات تئاتری رو به افزایش گذاشت و با برگزاری جشنوارههای مختلف تئاتری آمار تولیدات بالا رفت.
جشنواره سراسری تئاتر فجر كه در این سال نخستین دوره فعالیت خود را آغاز كرد، در طول بیستوپنج دوره برگزاری هم اكنون نهتنها به عنوان مهمترین رویداد نمایشی ایران در سالهای پس از انقلاب كه اصلیترین معیار برای ارزیابی تئاتر ایران به شمار میآید.جشنواره تئاتر فجر در 5 سال نخست بیشتر به اجرای نمایشهایی با مضامین انقلاب و جنگ و بازتاب مسائل اجتماعی آن روزها محدود بود، اما در سالهای بعد بهتدریج موضوعات دیگری نیز وارد نمایشنامهها شد و تئاتر كودك، تئاتر خیابانی و نمایشهای سنتی و بومی نیز در صحنهها به اجرا در آمد.
انتهای پیام/