display result search
دورهی زندگی هر انسانی همراه با فراز و نشیبهای زیادی است.در زندگی ما لحظاتی وجود دارد كه احساس قربانی شدن كرده ایم. در چنین مواقعی باید تصمیم بگیریم كه میتوانیم بخشنده باشیم یا نه؟ برنامه "كیلومتر88" چهارشنبه 11بهمن بررسی كرده است.
بهگزارش گروه چندرسانهای رادیو جوان؛دورهی زندگی هر انسانی همراه با فراز و نشیبهای زیادی است.در زندگی ما لحظاتی وجود دارد كه احساس قربانی شدن كرده ایم. در چنین مواقعی باید تصمیم بگیریم كه میتوانیم بخشنده باشیم یا نه؟ برنامه "كیلومتر88" چهارشنبه 11بهمن بررسی كرده است.
بخشیدن كسی كه باعث رنجش ما شده است شاید بر خلاف میل طبیعی انسان برای زنده ماندن و محافظت از خود باشد. هر یك از ما دلایل خاص خود را دربارهی اینكه چه كسی را ببخشیم، چه زمانی ببخشیم و برای چه چیزی ببخشیم، داریم.بسیاری از تحقیقات نشان دادهاند كه افراد بخشنده، افرادی شادتر و سالمتر از كسانی هستند كه بخشنده نیستند.
نگهداشتن كینه و نفرت، شادی و نشاط را از شما میگیرد و همانند یك محرك تنشزای مزمن، به سلامتی شما آسیب میرساند. اگر شما فردی بیگذشت و كینهجو هستید، هر زمانی كه به واقعهی پیش آمده فكر كنید، ترشح هورمون كورتیزول، كه در جریان واكنش بدن به یك عامل استرسزا ترشح میشود، افزایش مییابد. فكر كردن دربارهی آسیب وارد شده میتواند فشار خون را بالا برده و به قلب صدمات جدی را وارد كند. در درازمدت شما را در مقابل بیماری آسیب پذیرتر كرده و شما را از توجه كردن به سلامتی و شادابی خود دور می كند.
كینهجویی همچنین می تواند باعث بی اعتمادی شما به افرادی كه به شما عشق و محبت می ورزند شود.طی كردن مراحل طرقی در زندگی، نیازمند یادگیری بخشش است. بخشیدن فردی كه به صورت غیر عمد باعث آسیب رساندن به دیگران شده،آسان تر از فردی است عمدا این كار را كرده است. همچین بخشیدن عملی كه به دلیل شرایط محیطی و خارجی رخ داده است راحتتر از عملی است كه بر اساس انتخاب شخصی انجام شده است.
برنامه "كیلومتر88" چهارشنبه 11بهمن بررسی كرده است.
انتهای پیام/