display result search
در برنامه نبض شنبه 12 تیر 95 به موضوع گیاهخواری با همراهی متخصصان تغذیه: دكتر حامد پورآرام و محسن مداح و كورش جعفریان خواهیم پرداخت.
از آنجا كه ماه مبارك در فصلی از سال قرار گرفته كه فاصله اذان صبح تا مغرب بیش از 16 ساعت بوده و ممكن است برای بعضی از بیماران گرفتن روزه مشكل باشد لذا با رعایت كردن مسایل شرعی و نسبت به وضعیت جسمی خود نسبت به این مهم اقدام نمایند.سحری :
1-حتما یك ساعت قبل از اذان صبح از خواب بیدار شده تا فرصت كافی داشته باشید از منابع طبیعی گیاهی بهره لازم را برده و بدن خود را از این منابع سیراب نمایید.
2-خوردن یك لیوان آب ولرم در ابتدا.
3- خوردن یك لیوان آب سبزی ( جعفری – هویج – كرفس )
4-بعد از مصرف آب سبزیجات ،خوردن یك كاسه سالاد پر و پیمان مطابق ناهار ظهر برنامه 20 روزه با اضافه كردن كنجد خام بیشتر در روی سالاد.
4- پانزده دقیقه بعد از سالاد خوردن چند عدد سیب زرد یا سیب گلاب با پوست.
(پوست سیب در معده دیر هضم می شود و احساس سیری به مصرف كننده آن می دهد)
5-پانزده دقیقه بعد از مصرف سیب می توانید ازخرما (به غیر از بیماران دیابتی ) به هر میزانی كه میلتان می كشد و خصوصا نوع پیارم آن و یك لیوان دم نوش نوشته شده در سایت (برنامه 20 روزه) استفاده نمایید.
(به جای چای سبز یا سفید از یك قاشق چایخوری اسطوخدوس استفاده كنید)
6- از زمان باقی مانده تا لحظه اذان صبح از آب و یا آب میوه های دلخواه مصرف نمایید .
لحظه آخرین باقی مانده مصرف 20 عدد بادام خام ایرانی یك روز خیس شده را به همراه یك لیوان آب ،پیشنهاد می كنم.
افطار :
1-بعد از اذان مغرب حتما روزه خود را با آب میوه به مانند طالبی – انبه – هلو و … و یا یك لیوان دم نوش با چند عدد خرما به هر میزان كه میلتان می كشد ، باز كنید.
2- پانزده دقیقه بعد خوردن یك كاسه سالاد بزرگ را ،پیشنهاد می كنم .
3-تا شب با رعایت كردن فواصل زمانی مصرف میوه ها ،بدن خود را از میوه های فصل سیراب نمایید.
4-یك ساعت قبل از خواب خوردن معجون شب و یا مصرف مغزها را توصیه می كنم.
5-در هنگام خواب خوردن یك لیوان آب سبزیجات تمامی املاح معدنی مورد نیاز بدن شما را تامین می كند.