display result search

شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

در برنامه نبض دوشنبه پنجم تیر درباره توصیه های تغذیه ای برای بعد از رمضان صحبت میكنیم. گزارش این برنامه رو از مطب دكتر سید علی كشاورز متخصص تغذیه و رژیم درمانی خواهید شنید.

توصیه می‌شود كه روزه‌داران بعد از ماه مبارك رمضان كه وزن و چربی و قند خون متعادل شده است، در برنامه غذایی خود تعادل و تنوع داشته باشند. روزه‌داری به بدن فرصتی می‌دهد تا این چربی‌ها را از ذخایر آن آزاد كرده، مصرف نماید و پس از پایان روزه‌داری به جای آن چربی تازه و مناسب‌تری جایگزین كند. ر صورتی كه بعد از ماه مبارك رمضان، رژیم غذایی متعادل و متنوع و با چربی كم استفاده نشود، دوباره چربی‌های غذا به چربی ذخیره تبدیل شده كه می‌توانند موجب افزایش چربی خون، فشارخون، اضافه وزن، سكته قلبی، مغزی و سایر بیماری‌ها شوند. بنابراین توصیه می‌شود كه روزه‌داران بعد از ماه مبارك رمضان كه وزن و چربی و قند خون متعادل شده است، در برنامه غذایی خود تعادل و تنوع داشته باشند. بعد از ماه مبارك رمضان غذاها را در حجم كم و در تعداد وعده بیشتر میل كرده و در طول روز 3 وعده غذای اصلی شامل صبحانه، ناهار و شام و 2 تا 3 میان‌وعده مصرف كنید.عایت تعداد وعده‌ها برای همه گروه‌های سنی و همه افراد به ویژه افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی، بیماران دیابتی، قلبی عروقی، فشارخونی و كودكان، نوجوانان و سالمندان اهمیت زیادی دارد. صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی در طول روز است كه به هیچ عنوان نباید فراموش شود و خانواده‌ها با آغاز سال تحصیلی، مصرف صبحانه را برای دانش‌آموزان فراموش نكنند.

مرتبط با این خبر

  • موج كرونا كشور را درگیر خواهد كرد؟

  • گفتار درمانی چیست و شامل چند دسته می‌شود؟

  • مصرف زیاد آنتی‌بیوتیك خطرناك است؟

  • «نبض» رادیو جوان هر شب می‌زند

  • برای جلوگیری از وبا حتما از آب آشامیدنی بهداشتی استفاده كنید

  • آیا تیرگی دور چشم نشانه بیماری است؟

  • كبد چرب و نكات تغذیه‌ای كه باید بدانیم

  • چطور از تلفن همراه استفاده كنیم تا آسیب كمتری به گردن ما وارد شود؟

  • مصرف آنتی‌بیوتیك در زمان كرونا آتش زیر خاكستر است

  • اومیكرون ، هنوز ناشناخته است