display result search

شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

در برنامه نبض شنبه بیستم خرداد درباره رژیم اضافه وزن در ماه رمضان و روزه داری صحبت شد. گزارش این برنامه رو از مطب دكتر سید علی كشاورز متخصص تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران شنیده شد.

متخصصان به افرادی كه برای افزایش وزن و لاغر شدن و رسیدن به تناسب اندام در ماه رمضان به آنها مراجعه می‌نمایند توصیه های را گوشزد می كنند.
متخصصان به افرادی كه برای افزایش وزن و لاغر شدن و رسیدن به تناسب اندام در ماه مبارك رمضان به آنها مراجعه می‌كنند مصرف انواع حلیم، كله پاچه، خوراك گوشت ، خوراك كبك و گوشت بزغاله را در وعده افطار به آنها توصیه می‌كنند.
آنها اعتقاد دارند گنجاندن این مواد به سبد غذایی افراد لاغر به آنها كمك می‌كند كه بر لاغری خود در ماه مبارك رمضان غلبه كنند.
مصرف شیر برنج، شیرینی هایی مانند باقلوا، قطاب، خوردن پسته، فندق، بادام ، كنجد، و گنجاندن میوه های شیرین به سبد غذایی را از دیگر عوامل موثر در افزایش وزن افراد لاغر در ماه رمضان می دانند. در كسانی كه به نحو صحیح روزه می گیرند و دو وعده غذای نسبتاً سبك در سحری و افطار می خورند روزه سبب لاغری می شود . به بیان دیگر ، اگر در هنگام روزه داری یك وعده غذای انسان حذف شود طبعاً كالری دریافتی كمتر از میزان نیاز بوده و برای تأمین مازاد نیاز به انرژی از چربی ذخیره در بدن استفاده خواهد شد و فرد لاغر می شود . اما اگر غذای مصرفی در سحر ، افطار و تا هنگام خواب ، در حد نیاز بدن و یا حتی بیشتر باشد لاغری رخ نمی دهد.

مرتبط با این خبر

  • موج كرونا كشور را درگیر خواهد كرد؟

  • گفتار درمانی چیست و شامل چند دسته می‌شود؟

  • مصرف زیاد آنتی‌بیوتیك خطرناك است؟

  • «نبض» رادیو جوان هر شب می‌زند

  • برای جلوگیری از وبا حتما از آب آشامیدنی بهداشتی استفاده كنید

  • آیا تیرگی دور چشم نشانه بیماری است؟

  • كبد چرب و نكات تغذیه‌ای كه باید بدانیم

  • چطور از تلفن همراه استفاده كنیم تا آسیب كمتری به گردن ما وارد شود؟

  • مصرف آنتی‌بیوتیك در زمان كرونا آتش زیر خاكستر است

  • اومیكرون ، هنوز ناشناخته است