display result search
دیابت می تواند به اعصاب محیطی آسیب بزند، اعصاب محیطی عصب هایی هستند كه به شما در احساس درد، گرما و سرما كمك می كنند. زخم دیابتی اغلب بر روی پاها تاثیر می گذارد.
زخم پای دیابتی
حدود نیمی از مردم مبتلا به دیابت دچار آسیب عصبی می شوند. از هر 10 نفر تفریبا 2 نفر به زخم پای دیابتی مبتلا می شوند، اما اگر مدت زمان زیادی به دیابت مبتلا باشید، بیشتر در معرض ابتلا به زخم دیابتی هستید. افراد چاق یا كسانی كه مبتلا به سندروم پیش دیابت یا سندروم متابولیك (تركیب نامناسبی از فشار خون بالا، قند خون بالا، كلسترول بالا و چربی شكم) هستند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به زخم دیابتی هستند. در پاها یا انگشتان دست احساس سوزش و سوزن سوزن می كنید. كوچك ترین لمس ممكن است باعث بروز درد شود. به مرور زمان عضلات ضعیف می شوند، به ویژه عضلات مچ پا. در این شرایط تعادل فرد دچار مشكل شده و در هنگام راه رفتن احساس درد می كند. اگر به دیابت مبتلا هستید، لازم است به طور منظم به پزشك مراجعه كنید تا زخم دیابتی هر چه سریعتر تشخیص داده شود. اگر به دیابت نوع 2 مبتلا هستید، لازم است سالی یك بار به پزشك مراجعه كنید. در مورد دیابت نوع 1 نیز معاینات سالانه لازم است كه یا بعد از بلوغ شروع می شوند یا اگر در سن بالاتر به این بیماری مبتلا شدید، 5 سال بعد از بلوغ شروع معاینات است.
تنگی كانال نخاعی
تنگی كانال نخاع اغلب در قسمت گردن و پایین كمر به دلیل آسیب های نخاعی رخ می دهد كه برای درمان آن پزشكان دارو یا جراحی در موارد حاد تجویز می كنند.