display result search
انبه از خانواده میوههای آلویی میباشد، گیاهی خوراكی كه قسمت گوشتی خارجی آن قشایی است كه دانه را در بر گرفته است. انواع زیتون، خرما و نارگیل از اعضای همین خانواده محسوب میشوند.
خواص انبه
انبهها به نسبت رنگ، شكل، طعم و سایز دانههایشان به انواع مختلفی تقسیم میشوند. اگرچه در رنگ پوست انبهها از سبز تا قرمز، زرد یا نارنجی تنوعاتی به چشم میخورد اما گوشت داخلی آن غالبا زرد طلایی است. انبهها طعمی شیرین و خامهای مانند دارند و بالغ بر 20 نوع ویتامین و مواد معدنی در آنها یافت میشود.انبهها از متداولترین میوههای مصرفی در سرتاسر جهان هستند. برخی از خواص مصرف انبه در حفظ سلامت عبارتند از كاهش خطر اختلالات نابینایی مرتبط با شبكیه چشم، كاهش خطر ابتلا به سرطان روده، بهبود در هضم غذا و حفظ سلامت استخوانها و حتی انبه فوایدی برای پوست و مو دارد.1 فنجان انبه خرد شده حاوی 100 كالری، 1 گرم پروتئین، 0.5 گرم چربی، 25 گرم كربوهیدرات (23 گرم قند و 3 گرم فیبر)، 100٪ ویتامین C مورد نیاز بدن، 35٪ ویتامین A مورد نیاز، 20٪ از فولیت، 10٪ ویتامین 6B، و 8٪ از ویتامین K و پتاسیم را تامین میكند.
فشار خون بالا
فشار خون بالا یكی از عارضههای شایع محسوب میشود كه با پیشگیری و تشخیص آن در مراحل اولیه میتوان از عوارض آن جلوگیری كرد.درمان فشار خون بالا شامل تغییر سبك زندگی و مصرف برخی داروهاست تا بتوان از سكته قلبی و مغزی جلوگیری كرد.