display result search
ام اس همانند هر بیماری دیگری اثراتی روی بدن می گذارد. برخی از این اثرات ام اس موقتی و برخی دائمی می باشند. برای جلوگیری، درمان و توانبخشی بهتر است كه با این اثرات به خوبی آشنایی داشته باشیم.
یماری ام اس
ام اس مالتیپل اسكلروزیس (MS) یك بیماری مخرب پیشرونده و التهابی است كه باعث ایجاد مشكلاتی در سراسر بدن می شود. این بیماری ناشی از شكسته شدن پوشش محافظ (غلاف میلین) اطراف اعصاب است. در نهایت باعث می شود برقراری ارتباط مغز با بقیه بدن سخت باشد.علائم ابتدایی ام اس در بزرگسالان بین 20 تا 40 سالگی دیده می شود. ام اس در زنان دو برابر مردان تشخیص داده می شود. تصور می شود MS یك بیماری خودایمنی و پیشرونده عصبی است. با این حال، علت دقیق آن ناشناخته است و در حال حاضر تنها درمان برای ام اس توانبخشی و مدیریت علائم است.آنچه ما می دانیم این است كه ام اس بر سیستم عصبی تاثیر می گذارد و به تدریج تمام بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. سلول های ایمنی بدن در طول زمان به بافت عصبی سالم حمله می كنند و بر سیستم های داخلی بدن تاثیر می گذارند.
زخم روده بزرگ
اكثر بیماران در بازه سنی 15 ـ 25 سال یا در سنین بالاتر، یعنی بین 55 ـ 65 سال دچار كولیت زخمی روده بزرگ میشوند. هرچند احتمال ابتلا به زخم روده بزرگ در هر سنی وجود دارد. علائم برخی بیماران از یك الگوی "عود كننده و بهبود یابنده" تبعیت میكند؛ به عبارت دیگر، علائم گاهی به مدت چند ماه یا حتی چند سال از بین میرود و سپس دوباره عود میكند. بسیاری از بیماران حملهی بیماری را حداقل سالی یك بار تجربه میكنند.