display result search
پروبیوتیكها، باكتریهای مفیدی هستند كه سیستم گوارش را با كنترل و جلوگیری از رشد باكتریهای مضر، سالم نگه میدارند.
اثر خوراكیهای پروبیوتیك بر سلامت
بسیاری از این باكتریها برای گوارش بهینه غذا مفیدند. دستهای از این باكتریها كه به باكتریهای پروبیوتیك معروف هستند علاوه بر كمك به گوارش، مولكولهای پیچیده و تركیباتی مانند ویتامینها و و آنتی بیوتیكهای مختلف را تولید میكنند كه برای بدن مفید هستند. منبع باكتریهای پروبیوتیك، لبنیات و میوهها هستند. اداره غذا و كشاورزی سازمان ملل متحد (FAD) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) پروبیوتیك را اینگونه معرفی میكنند؛"پروبیوتیكها میكروارگانیسمهای زندهای هستند كه مصرف كافی آنها سبب نمایان شدن اثرات سلامت بخش در بدن میزبان میشود. بر این اساس باكتریهای پروبیوتیك موجود در محصولات خوراكی نه تنها باید دارای مشخصههای عملكردی و سودمند برای سلامتی انسان باشند، بلكه باید از قابلیت ماندگاری در دستگاه گوارش هم برخوردار باشند. این ویژگیها شامل رشد و بقای ارگانیسمها در روند تولید محصول نگهداری و پس از مصرف و حین انتقال از معده به روده است.
مراقبت های لازم بعد از تعویض دریچه قلب
بعد از جراحی تعویض دریچه ی قلب زمانی كه در خانه هستید، مهم است كه محل جراحی را پاكیزه و خشك نگه دارید. ممكن است به شما دستورالعمل ویژه ای برای حمام كردن داده شود. پزشكتان نخ های بخیه یا نوار های جراحی را در ویزیت بعدی می كشد، البته اگر قبل از ترخیص از بیمارستان كشیده نشده باشند.