display result search
بنا به برخی تخمین ها و اظهار نظرها كل بازار داخلی فست فود در ایران بین 11 تا 16 هزار میلیارد تومان در سال است. از طرفی به علت جذابیتی كه خوردن پیتزا دارد و با وجود وضعیت درآمدی مردم، برخی با پیتزاهای ارزان قیمت، مشتری های زیادی جذب می كنند.
فست فودها در ایجاد سرطان
در پیتزا یا مواد غذایی فست فودی، اقلامی همچون كالباس و سوسیس استفاده می شود و استفاده از مواد با كیفیت كمتر می توان قیمت پیتزا یا فست فود را كاهش بدهد و مشتری با درآمد كمتر، راضی به خرید و مصرف شود.
از آنجا كه در مواد غذایی مختلف از جمله سوسیس و كالباس از موادی همچون نیتریت سدیم و نیترات سدیم به عنوان مواد نگهدارنده استفاده می شود كه خاصیت ضد میكروبی دارد و باعث دوام این نوع مواد غذایی می شود، این مواد نیتریتی در بدن انسان و دستگاه گوارش تبدیل به مواد سرطان زا می شود.
از یك طرف هم در گیرودار توصیه های كارشناسان در مورد آسیب هایی كه غذاهای فست فودی ایجاد می كند، برخی نیز تبلیغ می كنند كه محصولات و غذاهای ارگانیك تولید می كنند و از كود شیمیایی و مواد سَمی در تهیه این محصولات استفاده نمی كنند. اما باز كارشناسان اعلام می كنند كه كارخانجاتی هستند كه از عنوان «ارگانیك»، سوء استفاده كرده و سلامت مردم را به خطر می اندازند.
ایدز
ایدز عبارت است از بوجود آمدن ضعف عمده در دستگاه ایمنی بدن (نقص ایمنی). این امر باعث كاهش توانایی بدن در مقابله با عفونتها و توانایی سركوب سلولهای غیرطبیعی مثل سلولهای سرطانی میشود. ویروس ایدز سلولهای ایمنی موجود در خون (لنفوسیتها) و سلولهای ایمنی موجود در بافتها مانند مغز استخوان، طحال، كبد و گرههای لنفاوی) را درگیر میسازد. این سلولها در تولید پادتن برای مقابله با بیماریها و سرطانها نقش دارند. در مجموع باید گفت كه ایدز یك نوع نقص ایمنی ثانویه است كه در سیر عفونت با ویروس ایدز ایجاد میشود.