display result search

شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

مسمومیت غذائی ممكن است تنها در یك فرد، یا تمام گروهی از افراد كه در معرض غذا یا نوشیدنی آلوده قرار دارند اثر بگذارد. و مسمومیت بستگی به میزان میكروب یا سم مصرف‌شده در هر فرد و میزان حساسیت فرد در برابر آن دارد.

كودكان و افراد مسن بیشتر دچار مسمومیت غذائی می شوند. فراد دیگر هم اگر این شرایط را داشته باشید،‌ بیشتر در معرض مسمومیت غذایی هستید:

• به یك بیماری پزشكی مزمن مبتلا هستید ، از قبیل بیماری كلیه یا دیابت
• باردار هستید
• ضعف در سیستم دفاعی بدن دارید، كه می تواند به علت مصرف داروها بعد از عمل پیوند عضو ، برخی داروهای شیمی‌درمانی یا ابتلا به ویروس ایدز (HIV) باشد.
• اخیرا سفری داشتید، جایی كه ممكن است شما در معرض باكتریهای زیادی قرار گرفته باشید كه ممكن است دلیل مسمومیت غذائی شما باشد.كیست تخمدان عبارت است از توده‌های تخمدانی معمولاً خوش‌خیم كه اغلب از نسج تخمدان تولید شده و در بسیاری از موارد از فولیكول‌های سطح تخمدان سرچشمه می‌گیرد. در واقع كیست تخمدان از توده‌های كیسه مانندی كه دارای یك جدار است و مقداری مایع ساده داخل آن جمع شده، تشكیل شده است.

مرتبط با این خبر

  • موج كرونا كشور را درگیر خواهد كرد؟

  • گفتار درمانی چیست و شامل چند دسته می‌شود؟

  • مصرف زیاد آنتی‌بیوتیك خطرناك است؟

  • «نبض» رادیو جوان هر شب می‌زند

  • برای جلوگیری از وبا حتما از آب آشامیدنی بهداشتی استفاده كنید

  • آیا تیرگی دور چشم نشانه بیماری است؟

  • كبد چرب و نكات تغذیه‌ای كه باید بدانیم

  • چطور از تلفن همراه استفاده كنیم تا آسیب كمتری به گردن ما وارد شود؟

  • مصرف آنتی‌بیوتیك در زمان كرونا آتش زیر خاكستر است

  • اومیكرون ، هنوز ناشناخته است