display result search
یك قــرن قبل بیماریهای عفونی و سؤ تغذیه شایع ترین علل مرگ و میر بودند اما به علت بهبود وضع بهداشتی جامعه و وضعیت تغذیه مردم ، بیماریهـــــای مزمن مانند بیماریهای سیستــم قلب وعروق عامل عمده مرگ و میر در جامعه شد.
تغذیه در بیماران قلبی اهمیت خاصی دارد. از طرفی در این بیماران قلب ضعیف بیمار باید انرژی كافی برای ادامه تپش در دسترس داشته باشد و از طرفی بیماران باید از افزایش وزن بی رویه اجتناب كنند. چون بیماران قلبی به علت محدودیت حركت مستعد به چاقی هستند، افزایش وزن بـــــــار اضافی بر ماهیچه قلب تحمیل می كند.چربی بالا عامل مستعد كننده برای بروز یا تشدید بیماری های قلبی می باشد، افراد بالاتر از سن 30 سالگی برای جلوگیری ازبروز بیماریهای قلبی باید مصرف چربی غذا را محدود كنند و افرادی كه دچار چربی بالا و یا دچار بیماریهای قلبی هستند، حداكثر 30 درصد از غذای آنها باید از مواد چربی تشكیل یافته باشد.برای جلوگیری از افزایش فشارخون و دفع نمك اضافی موجود در بدن همه افراد باید حداقل هفته ای سه بار هر بار به مدت نیم ساعت، ورزش هایی مانند دویدن را انجام دهند. افرادی كه عادت به فعالیت های بدنی و ورزش مرتب دارند احتمال بروز سكته های قلبی در آنها نسبت به افرادی كه فعالیت بدنی كمتری دارند، كمتر است. همانند همه بیماران، بیماران قلبی نیاز به حمایت های عاطفی از طرف خانواده و جامعه دارند، بر اساس مطالعات انجام شده افرادی كه با جامعه ارتباط بیشتری دارند