display result search

شنبه تا پنج شنبه از ساعت ساعت 23:45 تا 24 به مدت 15 دقیقه

آلـرژیهـا عـكس الـعـمـلهـایـی حسـاس در بـرابر موادی هستـن كـه حـتـی مـمـكنه كاملاً بی‌ضرر باشن و ربـطی هم به جنسیت و سن و نژاد ندارن.

لزوما همه دارای آلرژی نیستن. البته اكثر حساسیت ها، ارثی هستند و از والدین به فرزندان منتقل میشن. اشخاص می‌تونن توانایی ابتلا به آلرژی را نیز ارث ببرن و در عین حال به هیچ ماده خاصی حساس نباشن و فقط نقش انتقال دهنده را بازی كنن. هنگامی كه یكی از والدین به نوعی از حساسیت مبتلا باشه، شانس ابتلای فرزند 50% و اگر هر دو آلژیك باشن، این مقدار به 75% می ‌رسه.
هر كسی می ‌تواند هر زمانی دچار آلرژی بشه. هرچند، بعضی حساسیت های غذایی در كودكی (مثل تخم مرغ یا مركبات) ممكنه با بزرگتر شدن بیشتر بشه. عواملی از قبیل توارث، كودكانی كه از شیر مادر تغذیه نشدن، استفاده زود هنگام بعضی مواد آلرژی ‌زا (مثل خوردن بادام هندی برای كودكان زیر 2 سال) می ‌تونه عاملی برای ابتلا به آلرژی باشه.
ضد آلرژی ها در خون, هیستامین آزاد می‌كنن كه اون هم مسائل جانبی داره. بطور مثال، هیستامین غشای مخاطی بینی و چشمها رو آبدار و دچار خارش می‌كنه.

مرتبط با این خبر

  • موج كرونا كشور را درگیر خواهد كرد؟

  • گفتار درمانی چیست و شامل چند دسته می‌شود؟

  • مصرف زیاد آنتی‌بیوتیك خطرناك است؟

  • «نبض» رادیو جوان هر شب می‌زند

  • برای جلوگیری از وبا حتما از آب آشامیدنی بهداشتی استفاده كنید

  • آیا تیرگی دور چشم نشانه بیماری است؟

  • كبد چرب و نكات تغذیه‌ای كه باید بدانیم

  • چطور از تلفن همراه استفاده كنیم تا آسیب كمتری به گردن ما وارد شود؟

  • مصرف آنتی‌بیوتیك در زمان كرونا آتش زیر خاكستر است

  • اومیكرون ، هنوز ناشناخته است