display result search
بیتوجهی به زبان فارسی و ارائه نكردن راهكارهایی برای نجات و حفظ آن باعث از بین رفتن واژهها و كلمات غنی فارسی میشود.
در حال حاضر بسیاری از كاربران ترجیح میدهند با خلاصه و اختصار كردن كلمات فارسی یا نوشتن به صورت فینگلیش در وقت و هزینهی خود صرفهجویی كنند مسئلهای كه با بیتوجهی به آن و ارائه نكردن راهكارهایی برای نجات و حفظ آن باید شاهد از بین رفتن واژهها و كلمات غنی فارسی باشیم. اینكه گاهی مسئولان و صاحبنظران به فكر حل این مشكل عزم خود را جزم میكنند و به یكباره دست از تلاش میكشند خود موید این موضوع است كه این نوع نگاه و عملكرد نیز باعث آسیب دیدن خط و زبان فارسی میشود.
بهنظر میرسد این مسئله باید به صورت ریشهای در كشور حل شود. اینكه زبان فارسی با وجود قدمت و فرهنگ غنی در دنیای مجازی دستخوش تغییرات زیادی شده است و در این بین كاربران نیز بیمحابا و بدون كوچكترین تعصبی به زبان فارسی اقدام به ورود واژهها و كلماتی میكنند كه در صورت ادامهی این روند باید نگران خط و زبان و حتی فرهنگ فارسی باشیم. از این رو بهتر است مسئولان تا دیر نشده چارهای بیندیشند.
در همین خصوص برنامهی «رادیو همراه» امروز با عنوان «تلفن همراه و زبان فارسی» از رادیوجوان پخش میشود.
این برنامه كه كاری است از گروه جوان و دانش كه از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 16تا 16:30 بعدازظهر به مدت نیم ساعت از بازار موبایل ایران به صورت زنده از رادیو جوان پخش میشود كه سردبیری آن را حسن صنوبری و سولماز ادیبی بر عهده دارند.