display result search
بیستم جمادی الثانی مصادف با ولادت حضرت فاطمه زهرا ( س) است. این روز به یُمن ِ زاد روز بانوی نمونه اسلام، حضرت فاطمه زهرا ( س)، روززن نام گرفته ؛ بانویی كه گل سرسبد تمام بانوان عالم است؛ و پیامبر گرامی اسلام (ص) به او لقب " اُم ابیها " داده است،یعنی زنی كه برای پدرش همچون مادر بود.
زندگی و سیره ی حضرت زهرا( س) به قدری آموزنده و جذاب است كه هر زن آزاده ای در جهان ایشان را تحسین می كند؛ زنی كه تولدش از دامن حضرت خدیجه كبری ( س) ، همسر پیامبر گرامی اسلام (ص) و در كانون نخستین خانواده اسلامی با نغمه های آسمانی و تسبیح قدسیان همراه شد و خداوند درقرآن مجید لقب كوثر به آن حضرت عطا كرد؛ زیرا وی سرچشمه تمام خوبی های جهان است.
حضرت زهرا (س) هشت سال در مكه پا به پای پدر در اعتلا و پیشرفت اسلام كوشید و در مبارزه با كفار و مشركان و منافقان یار و مددكار پدر بود. حضرت زهرا (س) در دره و شعب ابوطالب، سه سال دركنار پدرسختی ورنج را تحمل كرد و زمانی كه مشركان پیامبر(ص) را آزار و اذیت و زخمی و یا جسارتی می كردند، پیامبر(ص) را دلداری می داد و زخم هایش را مداوا می كرد.
همسرداری حضرت زهرا (س) نیز بهترین الگو برای زنان مسلمان است. شیوه رفتار با همسر برای یك زن آن قدر مهم است كه حضرت علی (ع) می فرماید: "جهاد زن، خوب شوهرداری كردن است". حضرت زهرا (س) با آن همه فضیلت، همسری نیكو و مطیع برای امیر مؤمنان علی(ع) بود.
سیره رفتار حضرت زهرا (س) با فرزندان خود نیز سرمشقی مناسب برای تربیت صحیح فرزندان است. حضرت زهرا (س) به فرزندان احترام می گذاشتند و آنها را با احترام خطاب می كردند و همیشه سعی در آموزش و تربیت دینی و اخلاقی آنها داشتند. ساده زیستی و پرهیز از تجمل از نكات بارز زندگی حضرت زهرا (س) است. همچنین مهریه كم، جهیزیه مختصر، اكتفا به غذای اندك ، استفاده از حداقل امكانات برای زندگی از خصوصیات آشكار سیده زنان عالم است.
میلاد مبارك آن دردانه بوستان عصمت و طهارت، حضرت فاطمه زهرا ( س) ، وروززن بر همه پیروان آن بانوی گرامی و مبارك باد.